dilluns, 11 de març del 2013

La Vetlla de la Remuntada

La vetlla del partit amb el Milan de demà havia de ser el de la reafirmació que el Barça havia tornat, que s'havia aixecat, havia superat el sotrac i ja està preparat per l'Operació 12-M.
La realitat és diferent. Cert que el Barça va derrotar al Depor per 2-0, resultat que ens portaria demà a la pròrroga, però les sensacions no són bones. El partit va ser infumable. Esperàvem un Barça sortint en tromba per destrossar els gallecs i vam veure una versió grisa dels de Jordi Roura, amb dues ocasions i els dos gols, el d'Alexis (si, no és broma) i Leo Messi. 2-0 i gràcies.
L'ambient no era bo ni a la gespa ni a la grada, on va aparèixer la censura. La directiva de Sandro Rosell va retirar pancartes que demanaven dimissions a tutti pleni per tot l'afer de la bengala i la Grada Jove. Ambient enrarit i poc ànims d'animar. Es va parlar poc de futbol i massa de pancartes, directius, violents i cementiris.
I demà torn per la remuntada. Guanyar o guanyar per 3-0. Ja en parlarem demà, però és necessari un reset de tot plegat perquè si no, ja no cal ni intentar-ho.
Poc abans l'Espanyol perd al camp del Rayo Vallecano. I l'endemà el Madrid guanya al Celta, a domicili, i es situa segon de la lliga, aprofitant-se de l'ensopegada de l'Atlètic de Madrid, a casa, davant la R. Societat.
La vetlla de la remuntada ens deixa la situació crítica del Bàsquet Manresa, que cau al Nou Congost amb l'Unicaja. Els bagencs estan a 3 triomfs de la salvació ACB i fregant el descens esportiu a la LEB. Veurem si la situació econòmica el salva. La Penya, després de l'espantada de Tony Gaffney, que es va negar a viatjar amb l'equip perquè li deuen una nòmina, com a tot l'equip, més 8.000 dòlars en comissió pel representant, va guanyar d'un sol punt a la pista del Múrcia. I Marcelinho Huertas va liderar el triomf del Barça al camp del Canàries i s'ha erigit MVP de la jornada.
Futbol i bàsquet, Lliga i ACB, al cap de setmana previ a l'Operació Remuntada, a la vetlla de l'Operació 12-M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada