divendres, 8 de març del 2013

No fotem conyes

No fotem conyes. El Barça - Dépor de demà és més important del què sembla.
Falten 4 dies per iniciar l'Operació 12-M, per la remuntada amb el Milan. Dimarts ens juguem bona part de la temporada a la tornada dels vuitens de la Champions
Peró per arribar a dimarts amb ànims de remuntada, hem de fer que la prèvia sigui una bassa d'oli. I això passa per derrotar al Deportivo de la Corunya demà a les 20:00 al Camp Nou.
L'ambient està molt enrerit i només faltaria un KO a la Lliga per trinxar l'Operació 12-M. A més donaria una emoció innecessària a la Lliga. Així doncs, no fotem conyes.
No fotem conyes al Camp Nou, ni a Manresa, on l'equip de bàsquet se la juga aquest diumenge a l'ACB. L'equip és cuer i té a tres victòries la salvació. El miracle Manresa passa per guanyar a l'Unicaja. Una derrota seria gairebé definitiva.
Així doncs, seriositat i no fotem conyes. Aquest cap de setmana ens juguem la temporada.

PostData: Triomf del Barça de bàsquet a la pista del campió de l'Eurolliga, l'Olympiakos, al pavelló de la mentida, el de la Pau i l'Amistat. I a Rudy Fernández li va costar molt cara la victòria del seu Madrid a la pista del Zalgiris Kaunas lituà. Dos homes bessons van agredir a l'exjugador de la Penya, perquè no li perdonen l'actitud provocadora i xulesca que va tenir Rudy al partit d'anada a Madrid. Reprobable l'actítud de Rudy, però menyspreable la reacció dels agressors. L'Eurolliga ja ha obert investigació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada