divendres, 10 de juliol del 2015

Un any a Copa. Un any de somni. Resum temporada Círcol 14/15

Permeteu-me que avui deixi de banda la campanya electoral a Can Barça, l'adeú de Casillas del Bernabeu i la resta de l'actualitat esportiva de la jornada.
Avui vull parlar del passat més recent, del present actual i del futur proper del Círcol Catòlic. El nostre Círcol.
Avui, 10 de juliol, el Círcol tanca un dels cursos més apassionants de la seva història, pensant en el present més immediat i solapant-se en un futur amb moltes novetats però sense sortir ni un pèl de l'essència que l'ha fet gran: la formació de persones a través de l'esport.
Mirem el retrovisor i mirem com ha anat la temporada 2014/2015 a Can Cartrons: l'any de Copa, un any de somni.
Paralelament, al viatge de bona part de la gent de la casa a l'EASO Kopa de Donosti, el Sènior A estrenava la seva condició de recent ascendit a Copa Catalunya, 10 anys després, guanyant al Sant Josep, la Copa Badalona, el primer títol oficial de la temporada i preludi del què viuríem a La Plana al llarg de 10 mesos brutals.
A Esparreguera, els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín van debutar, de nou, a Copa Catalunya amb una gran victòria. L'Horta va ser el debut a casa. Victòria de 50 punts. I a partir d'aquí, grans espectacles basquetbolístics, gran ambient a la grada i quatre derbis badalonins.
Un bon inici de campanya ens catapulta fins a la segona plaça. Finalment, tot i el bon inici, el Círcol s'instaŀla a la zona mitja d'una taula extremament igualada que fa que salvin la categoria a manca de només dues jornades pel final de la Lliga. L'any que ve començarà El projecte 2.0 a Copa amb un equip molt renovat.
Una de les grans novetats de la temporada va ser el retorn dos anys després del Sènior femení. A tercera i amb gent de la casa i d'altres que es van sumar al projecte debuten amb victòria. Encadenen però una mala ratxa que porta l'equip a la part baixa de la taula. La visita a la pista del Badalonès a meitats de novembre i la gran victòria a casa davant el líder Argentona va catapultar a l'equip dels germans Garcia a una impressionant ratxa de 7 victòries seguides, a un augment de la confiança i a la consolidació d'un gran projecte que tindrà continuïtat la temporada que ve i augmentat amb més gent de la casa.
La 2014/15 a Can Cartrons és el de la trajectòria paraŀlela del Sènior B i del Sots21 Preferent. Gran inici de temporada lluitant pel liderat, però finalment s'encadenen sengles mals resultats i no es pot aspirar a obtenir ascensos ni Campionats. Una pena.
Any d'éxit per tot el club, personificat per exemple amb el gran any de les Cadet a Preferent, que contra el mateix rival, el Lleida, van estar a un pèl, pròrroga inclosa, de pujar al grup 1 de la categoria, i que va salvar plaça en un gran partit final de fases de permanència a la categoria a La Plana davant el conjunt de la Terra Ferma.
És l'any de la gran temporada del Júnior masculí Interterritorial on sent de primer any respecte a la resta d'equips de segon acaba vuitè i com un dels millors de la categoria per la seva edat.
És el gran any dels Cadets masculins, complint amb escreix els objectius. El gran any dels més petits que han evolucionat exponencialment experimentant una millora teòrica i tàctica brutal.
És el gran any de l'Escola de bàsquet, la del rècord d'inscrits. No us podeu ni imaginar la satisfacció que dóna veure'ls créixer i de quina manera.
L'any de la consolidació del Sots25 A i l'estrena del Sots25 1.
És el gran any de les Preinfantils, campiones de Lliga a falta de dues jornades.
És l'any de la bona feina de tots els equips del Círcol que han fet d'aquesta temporada 14/15, una gran campanya inoblidable
I l'any de tantes i tantes emocions... Hem vist La Plana com mai de plena. Amb molta gent de la casa animant no només el Sènior sinó a la resta d'equips. És un dels molts motius d'orgull.
I és l'any ) de l'èxit més gran de la temporada, el campus de Setmana Santa, on es va passar de 27 inscripcions la temporada passada a 73 inscrits aquest any. Us enllacem el lip dub que van fer els nois en aquest Campus
És aquest any també l'any dels Clínics i de visites d'equips internacionals d'Irlanda o Dinamarca per jugar amistosos amb equips del Círcol.
La temporada s'acabava amb el I Torneig 3x3 que es va fer a La Plana i que va ser un èxit total i amb unes jornades de tecnificació per Cadets i Júniors.
Un gran any ilusionant per a tots i apassionant.
Tanquem temporada 14/15 i obrim ja la 15/16 amb moltes novetats. Estèticament veureu noves samarretes i noves cares a la pista i a les banquetes. Marxa en Cesc Castellet després de 6 anys al Sènior A i arriba en Víctor Carrasco del Sant Andreu de Natzaret. Sort i gràcies Cesc i gràcies als altres que pel que sigui no seguireu al Círcol el curs següent 
Més novetats. També s'incorporen en Jordi Ferrer pel Júnior A, entrenador que ha ascendit el Sènior del Vilassar de Dalt de 3a a 1a en tres temporades i l'Oriol Entrena, provinent del Sant Josep que es farà càrrec del Júnior B. Molta sort a tots.
Moltes novetats i sempre amb la mateixa iłlusió dels que estan en aquesta casa per formar persones a través de l'esport del bàsquet. Els èxits i els títols tant materials són només projectes tangencials a l'objectiu desitjat i a conseqüència del treball propi colectiu dels equips.
I així hem explicat un any més la temporada del Círcol. Espero que al proper any puguem seguir explicant les aventures del Círcol Catòlic al pròxim curs. Res em faria més iŀlusió. M'he estimat, m'estimo i m'estimaré el club, el Círcol i la seva gent. Per la feina que fan i per les hores que es maten per ell.
Ara es mereixen unes bones vacances i tornar amb força a meitats d'agost. Espero i desitjo, si volen, tornar-vos a explicar, la temporada que ve, amb la mateixa passió de sempre la vida i miracle del nostre Coto: abans, ara i sempre, el nostre Círcol Catòlic de Badalona.

PostData: Barça, Panathinaikos, Lokomotiv Kuban rus, Zalgiris Kaunas, Pinar Karsiyaka Esmirna turc i Stelmet Zelona polonès grup C primera fase Eurolliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada