dimecres, 29 de juliol del 2015

Compte!

No ha servit per a res. Partit de pretemporada, preparació, per posar-se a to. Falta el Sant Cristo Gros. Era més el partit del morbo i per fixar-se en tots els gestos i els pits incipients de Jose Mourinho que una altra cosa. Però compte.
El Barça - Chelsea d'aquesta nit a Washington ha mostrat el que ja vam veure en el partit amb el Manchester United de dissabte.
Un Barça amb molta personalitat, voluntariós, generós en atac però força erràtic. Compte. No és preocupant perquè ja sabíem de l'Atlètic de Madrid que Thibaut Cortois és tot un porteràs, un pop que ho para tot però compte
El que ja em preocupa més és un tema defensiu. Anit els centrals Mathieu, Bartra o Douglas han fet aigua per tot arreu. Eden Hazard semblava Messi. El d'aquesta nit, en l'inici almenys, ha estat un Barça poc titular i amb molt filial, però amagar aquestes deficiències pels noms seria erroni. Compte!
Compte també amb les jugades a pilota parada perquè no és un tema de noms sinó de concentració defensiva. Ha passat amb el Chelsea i va passar en els dos partits precedents de pretemporada. El Barça fa patir per treure l'aigua de la barca en els córners i les faltes en contra. Bona mostra és el gol de Cahill al 2-2 final amb errada del porter Jordi Masip inclosa que a sobre va trencar el nas al jugador anglès.
Compte també amb el mig del camp. Es veu poc control o almenys poca qualitat per posar el tempo al joc.
Suarez a l'inici de la segona part ha empatat el partit, coincidint amb una millora incipient del joc barcelonista. Millora que s'ha fet progressiva en el golàs de Sandro que desencallava l'empat i amb un equip que acaba els partits físicament com un toro.
La mala notícia del partit ha estat la lesió al arxifamós bíceps femoral de Douglas que s'estarà 2 mesos de baixa.
Un bon Barça en atac però tou en defensa i al mig del camp i dubitatiu en la defensa de pilota parada.
És pretemporada i hi ha temps de corregir els defectes detectats. Però compte, l'11 d'agost i la Supercopa d'Europa és aquí al costat i ja no s'hi valdrà a badar.
De moment, aquesta nit al final de la gira americana a Washington, Barça 2 - Chelsea 2, i als penals d'un nou partit de la International Champions Cup, triomf dels de Londres. Diumenge nou partit de pretemporada a Florència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada