diumenge, 19 de juliol del 2015

Gràcies Barça TV

No sóc periodista, tot i que si em llegiu de fa temps sabeu que és de les meves passions que per circumstàncies vàries no he pogut complir.
Tampoc sóc crític televisiu. Això ho deixo pels Amela o Planas de torn.
Així que el que llegireu a continuació pot tenir poc criteri. Però m'és igual. Ho escric des de l'admiració d'algú que va veure com uns grans feien 15 hores de televisió i de dignificació del periodisme.
Això és el què van fer ahir la gent de Barça TV amb la jornada electoral que va proclamar Josep Maria Bartomeu com a President del club. Podeu pensar que fer 15 hores de tele en directe és normal sent la tele del club.
No, no és normal. No és normal fer i mantenir durant tant de temps un producte de digníssima qualitat. Va ser un gran desplegament digne d'elogis més enllà d'aquest pelacanyes que escriu.
La Marató de 15 hores va començar a les 9 i no van parar fins passades la mitjanit. La Cristina Collado i el Llorenç Tarrés van conduir el programa amb gran nivell de compenetració. La Cristina és maratoniana i no sé a quin punt d'aquests 42'195 KM de tele va topar amb el mur i va pensar que no arribaria. No se li va notar. I al costat un gran company de cursa com el Llorenç Tarrés.
I amb ells dos, tot una sèrie de professionals al davant i al darrere que s'ho van deixar tot sota una solana de por. La Laura Aparicio, el Xus Carrillo, la Sònia de Alba, la Miriam Nadal, el Marc Brau, el Jaume Marcet i els que no es van veure ens ho van ensenyar tot. No ens vam perdre res i ens van mostrar cares simbòliques i el soroll del silenci del perdedor i l'alegria del vencedor. Tot amb una imparcialitat que molts mitjans voldrien.
Ahir Barça TV va dignificar el periodisme i va estar a l'alçada d'una gran jornada històrica pel Barça. De fet, la jornada d'ahir va ser històrica per la feinada de la tele del club.
Amb els mitjans d'un club de futbol, més que un club.
La jornada va ser llarga i va haver moments de tot: seriosos i amb humor. Però sempre rigorosos i sense perdre el caràcter informatiu.
Vam sentir a tothom i durant les 15 hores van passar per Barça TV tot un ventall de personatges influents de la societat catalana que tenen en comú la passió pel Barça. La mateixa passió que posen els de Barça TV pel club i pel periodisme. Des d'exjugadors, jugadors a polítics i periodistes.
Ara esteu descansant després d'una jornada maratoniana, però espero que us arribi aquest missatge a tots els que treballeu a Barça TV.
És molt fàcil felicitar-vos i ja ho faran els professionals de les últimes pàgines del diari. Jo només us vull donar les GRÀCIES, per la feinada esmerçada, pel rigor, la professionalitat i per tornar-me a ensenyar perquè em vaig enamorar del periodisme esportiu.
Estic orgullós de seguir-vos i ser espectador. Pel que vau fer ahir i pel que feu sempre. Bon periodisme
Així doncs, seguiu així i us desitjo el millor pel futur. Perquè això també serà Bo pel Barça.
GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada