dilluns, 6 de juliol del 2015

Rodats

Cap de setmana a Amèrica marcat pel final de dues competicions futbolístiques, i a Europa per competicions amb rodes.
A Xile, ha acabat la Copa Amèrica amb triomf de l'amfitriona de Claudio Bravo davant l'Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano a la tanda de penals de la gran final. Perú va ser tercera en superar Paraguai a la final de consolació. Al Canadà, els EUA van vèncer al Japó a la final del Mundial femení.
A Europa l'atenció esportiva va sobre rodes. Les de les bicicletes del Tour de França que va arrencar dissabte a Utrecht, a Holanda, amb la crono que va guanyar l'australià del BMC Rohan Dennis, líder i primer maillot groc de la prova. Ahir triomf a l'esprint de l'alemany André Greypel, i liderat pel suís Fabian Cancelara. Avui tercera etapa tot esperant l'etapa del paves i les zones de llambordes tant temuda pels corredors
Més rodes. A Silverstone, a la catedral de la F1 s'ha corregut una altra prova del Mundial: el GP de la Gran Bretanya. Triomf del Mercedes de Lewis Hamilton i notícia: el McLaren de Fernando Alonso va quedar desè i suma El primer punt al Mundial. Si és ben cert que la pluja i els nombrosos abandonaments van fer molt per aquest punt de l'asturià
A part, l'actualitat esportiva ens deixa la fi de la precampanya a les eleccions del Barça. Ara toca recompte de firmes i proclamació de les candidatures que concorreran a les eleccions del 18-J.
La FEB rectifica la seva decisió i finalment l'Unigirona, el campió de Lliga va estar al sorteig de l'Eurolliga femenina de Munic sense haver de passar per fase prèvia. Jugarà amb l'Ekaterimburg rus, Praga, Bourges francès, Oremburg rus, Agü turc, Cracòvia i Braine belga. Perfumerias Avenida de Salamanca jugarà la fase prèvia amb el Minsk tal com pertoca al segon classificat.
En tennis, Gala León, dimiteix del seu càrrec a la capitania de Copa Davis, després de la dimissió del President de la Federació espanyola de tennis, José Luís Escañuela i de les pressions i queixes dels tennistes contra León. A l'eliminatòria de la Davis contra Rússia s'asseurà Conchita Martínez.
Nikola Karabatic paga la clàusula de rescissió i marxa del Barça d'handbol cap al PSG francès.
Futbol i rodes en un nou cap de setmana marcat, evidentment pel referèndum de Grècia sobre el futur a la zona euro i el seu NO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada