divendres, 24 de juliol del 2015

Les banderes de la UEFA

La UEFA, a través del Comitè d'Ètica, sanciona al Barça amb 30.000 euros per exhibir estelades a la final de la Champions.
Trista i lamentable aquesta postura del màxim organisme del futbol europeu.
No em crec que la sanció no tingui res a veure amb el procés independentista que viu Catalunya i només sigui el compliment d'un article de la llei UEFA.
La sanció és sorprenent perquè ve arran de la denúncia d'una advocada ucraïnesa de la UEFA que va veure les estelades a través de la tele. I més sorprenent quan el delegat de la UEFA al camp, un holandès, va escriure que el comportament de l'afició blaugrana present a la final de Berlín va ser exemplar.
4 reflexions
1. Per què tinc la sensació que això és cosa d'Angel Maria Villar, president de la RFEF i recentment nomenat vispresident UEFA i mà dreta de Platini?
2. Diuen que no es pot barrejar futbol i política. Però, collons, com hi foten la banya
3. 30.000 euros per estelada. De quan és la sanció per exhibir pollastrots anticonstitucionals al Bernabeu? O això no toca.
4. Espero la mateixa sanció a tots els estadis europeus on s'exhibeixin banderes nacionals, ja que incompliria la norma que barrejarien futbol i política
Què barat i fàcil fotre's amb el Barça ara.
En fí. 30.000 €. El preu que costa a la UEFA fer el ridícul.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada