dilluns, 20 de juliol del 2015

President Bartomeu


Carta oberta a Josep Maria Bartomeu

Estimat President

Amb un 55% és el nou President del Barça. El soci ho ha volgut així, d'una manera indiscutible.
Un soci per cert que tot i la data, en no tenir partit i ser dissabte va acudir a votar en massa. (47.000 socis)
Com indiscutible és que des del febrer, des de PostAnoeta tot li va anar rodó. I el triplet va ser la culminació d'aquest èxit que va emmascarar FIFA's, Neymars i punyetes.
Aquest triplet i el conservadorisme del cule, intrínsec al català, ha fet molt per la seva victòria inapeŀlable
No li discuteixo la victòria, ans faltaria. Al soci ni se l'enganya, ni discuteix. Un soci singular en un club singular, on el soci i no un Consell d'Administració és qui designa qui mana i pren les decisions importants.
Només analitzo els fets i les causes. I l'esportiva pesa molt. És TOT o gairebé tot al Barça.
Felicitats senyor Bartomeu. Ara si que el soci li ha donat la confiança per gestionar el club 6 anys (Tranquil que amb aquest polvorí constant que és el Barça, m'estranyaria que completés la totalitat del mandat)
Ara expliquim què farà amb l'estructura tècnica, com i amb qui. Posi noms a les propostes que ha fet. Completi l'àlbum de cromos i treballi. Administri bé la victòria. Qatar fora i l'acció de responsabilitat contra Junta Laporta fora. Sigui hàbil i inteŀligent
Li desitjo sort. La necessitarà perquè té a les seves espatlles el pes dels 55% que l'han votat i dels que no i el volen fora.
Ja sap que ja ha començat la campanya per les eleccions del 2021.
Per cert, segur que amb tantes emocions no va poder seguir l'actualitat esportiva del cap de setmana.
Fixi's. Al Madrid es va fer oficial el fitxatge del porter de l'Espanyol Kiko Casilla. Mentrestant el seu nou club queia davant la Roma en el primer partit de pretemporada a Austràlia. I de Casilla a Casillas, on Iker ja ha debutat amb el seu nou equip, el Porto.
En bàsquet, el Barça es va reforçant i el Manresa, amb el seu nou patrocinador ICL, fitxa a Ibon Navarro, com a tècnic dels bagencs.
Cap de setmana trist amb la mort del pilot de F1, Jules Bianchi, en coma des de fa 9 mesos quan va topar violentament amb una grua al passat GP del Japó.
Al Tour, després de dues setmanes el líder segueix sent el britànic Christ Froome. Jornada de descans avui per encarar els Alps camí de París.
I Espanya cau en la primera eliminatòria de permanència a la Copa Davis de tennis en superar perdre a domicili en el debut de Conchita Martínez com a capitana. Els russos van remuntar un 2-0 de divendres, per imposar-se al partit de dobles de dissabte i els dos darrers individuals diumenge
Doncs ja ho sap tot. Enhorabona President i cap a la gira americana falta gent.
Sort i èxits. La millor combinació per fer bo el seu eslògan: Bo per el Barça.

Firmat

Un primer del Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada