dilluns, 13 de juliol del 2015

El Santo, Serena i el Tour

Cap de setmana marcat pel final de Wimbledon, el segon Grand Slam de la temporada, el final de la primera setmana del Tour de França, abans de l'arribada als Pirineus i pel GP d'Alemanya de motos.
Dissabte es va celebrar la final femenina de Wimbledon on, tot i el bon inici de l'espanyola d'orígen veneçolà i formada al Tennis Barcino, a Catalunya, Garbiñe Muguruza, no va poder fer res davant la força descomunal de la nord-americana Serena Williams. A la final masculina, el serbi Novak Djokovic derrota al suís Roger Federer.
Al Tour de França, la contrarrellotge per equips a la Bretanya guanyada pel conjunt BMC va marcar el final de la primera setmana. Avui, jornada de descans i de trasllat als Pirineus amb Christ Froome com a líder i mallot groc.
I a Alemanya, al circuit de Sachsenring, nou GP de motociclisme. Triomfs del de sempre, el britànic Danny Kent a Moto3, del belga Xavier Simeón a Moto2 i de Marc Marquez a MotoGP, la segona de la temporada després del GP de les Amèriques, per davant de Dani Pedrosa.
Mentrestant segueix la campanya electoral blaugrana amb Joan Laporta intentant fer un pacte amb Agustí Benedito i Toni Freixa per anar tots junts contra Josep Maria Bartomeu. Un Bartomeu que va anunciar que la Roma serà el rival del Trofeu Joan Gamper
I al Madrid, fi de l'estira-i-arronsa amb l'adéu de Iker Casillas al Porto. Marxa per la porta del darrera, plorant, sense cap directiu acompanyant-lo a la roda de premsa de comiat i barallat amb el que és el club de la seva vida.
De Wimbledon a Alemanya passant per França i l'adéu de Casillas del Madrid. Així s'ha viscut el cap de setmana esportiu de la segona setmana de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada