dimarts, 14 de juliol del 2015

Embolics a la casa blanca. Capítol 31231: La Família

El següent artícle s'ha de llegir amb aquesta banda sonora de la sèrie Enredos

Durant tota la setmana passada s'especula amb la sortida d'Iker Casillas al Porto. Ara si, ara no, ara falta un paper, que ara m'has de pagar no sé què, que ara no et vull pagar la fiscalitat.
Dissabte a la tarda, tot es para, a falta de 17 hores perquè l'equip blanc marxi a Austràlia de pretemporada. Però a la mateixa nit amb traïció i alevosia nocturna, el Madrid fa un comunicat a Twitter on anuncia que ara si, Iker Casillas marxa al Porto i que farà una roda de premsa per acomiadar-se de l'afició.
L'endemà, diumenge, ens llevem amb la rajada descomunal dels pares d'Iker Casillas, que al Diari El Mundo posen de volta i mitja al Madrid, a Florentino, a qui acusen d'orquestrar una campanya contra el seu fill, i que Ramón Calderón es va portar millor. Com que ja no tenia fre, la mare d'Iker diu que haurien preferit al Barça perquè allà són uns senyors. I com que normalment una mare sempre pensa que el seu fill és el millor, va fotre la pota quan va dir que el Porto, el pròxim destí del seu fill, és un equip de Segona B per la categoria del seu nen. Patapam.
A l'hora del vermut i del bocata calamares, Casillas, sol, al Bernabeu, davant la premsa i l'afició, que durant dos anys va rajar a cor que vols d'ell, sense cap directiu blanc, i molt menys Flrentino Pérez, diu que marxa, que Hala Madrid i que gràcies a tots i obrigado Porto. I Florentino deuria estar a la platja, o el més similar a la platja que puguis trobar entre la Castellana i la Porta del Sol de la capital del Reyno.
A la nit, Mama Casillas, demana perdó a la COPE perquè se li va escalfar massa la boca i que no hauria d'haver dit allò del Porto i que obrigado. De Florentino i del Madrid tot igual.
Amb la mateixa traïció i alevosia, el Madrid anuncia que l'endemà el club farà un acte d'homenatge i comiat a Casillas. Abans però li fa un unfollow al Twitter
L'homenatge del Madrid, finalment consisteix en un discurs eclesiàstic de Florentino Pérez on diu que el Madrid no fot fora Casillas, sinó que va ser ell que va demanar al club marxar.i que gràcies. Ningú s'ho creu, i el Bernabeu a ple pulmó xiulant al Presidente demanant el seu cap. Abraçada hipòcrita amb Iker i Florentino segueix a la presidència blanca. Perquè ningú se n'oblidi que ell és l'Ésser Superior.
I Iker pensant que ell també es mereixia un comiat com el de Xavi al Barça
I anem per a bingo. Segueixen els embolics i merders a la casa blanca, amb Iker Casillas de prota, amb Mama i Papa Casillas fotent a parir a Florentino, l'afició blanca fotent a parir a Florentino i animant a Iker, el qual estava xiulant fins abans d'ahir. Ah i la Carbonero agafant-se l'excedència
La casa blanca és una comèdia made in caspa espanyola. És la Casa de los Lios amb Florentino fent d'Aruro Fernandez i Iker Casillas fent de... no ho sap ni ell. Esparpèntic

PostData 1: Avui, debat electoral a les eleccions al Barça per TV3. Després de les darreres enquestes Bartomeu guanya per 6 punts a un Laporta que avui contraatacarà.Avui és el dia que Bartomeu pot perdre les eleccions si no va amb compte com de quina manera transmet el què vol. L'escut del Triplet és fort però pot ser vulnerable si Laporta, infinitament millor comunicador i amb més saber estar mediàtic que Bartomeu se'l menja.

PostData 2: Ivan Basso, el ciclista del Tinkoff, company d'Alberto Contador abandona el Tour de França per un tumor testicular. Molts ànims

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada