dimarts, 28 de juliol del 2015

El preu de la llibertat

66.000 €: El cost que té manifestar-se en contra de les polítiques de l'Estat Espanyol a una Final de Copa del Rei en forma de xiulada a l'himne. Segueixen sense entendre res. Segueixen atemptant a la llibertat d'expressió.
Quan entendran que no es xiula a l'himne sinó que l'avi protesta per la pensió, el jove per estar a l'atur, l'home perquè s'eslloma 8 hores per una misèria de sou i la dona perquè no li fan ni cas?
Abans al Camp Nou quan venien politics es posava els Segadors però ho van treure perquè l'afició xiulava al càrrec de torn i el Barça va decidir no fer-ho més. No es xiula l'himne per la inutilitat de l'Estat. Se'l xiula en protesta de la inutilitat dels qui governen.
Quan algú fa una versió Ska o flamenc o alguna aberració semblant dels Segadors a la prèvia d'un partit de Catalunya, us ben juro que el públic enfundat amb estelades i pintat amb els colors de la senyera no xiula a l'himne sinó als perpetradors de putinejar l'himne. I això ha passat.
Si a qui interessa no vol veure la veritat és el seu problema.
Uns han pres la pastilla blava i continuen tant feliços en aquest món meravellós de façana on tot és culpa de "Los pesados de los catalanes"
Molts pocs, si hi ha algú, però ha pres la pastilla vermella i estan descobrint el cau dels conills.
En fi, el debat de sempre ja cansa. Tenim pressa.
66.000 €. El preu de la llibertat d'expressió. No volíeu democràcia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada