dimecres, 22 de juliol del 2015

El futbol que mai marxa

La pilota torna a girar després de Berlín i les eleccions a Can Barça del passat diumenge. Ho fa en el context de la gira nordamericana de pretemporada del conjunt de barcelonista. Teníem moltes ganes que la pilota tornés a girar. I això que des de Berlín fins avui han passat només un mes i mig. Però han passat moltes coses. Hem passat de l'alegria de Messi per guanyar la Champions a la deseperació de l'astre argentí per tornara  fracassar amb la seva selecció a la Copa Amètica. A la presidència, Josep Maria Bartomeu és el nou President del club amb el beneplàscit claríssim del 55 % dels socis que el van votar.
Perìo teníem ganes de pilota. També tenim ganes d'Aleix Vidal i Arda Turan. Però sabem que ens haurem d'esperar a que es compleixi la sanció de la FIFA al gener.
La pilota ja roda aquesta temporada 2015/2016. Ho fa en pretemporada, però no pararà de girar indefinidament. I ho farà amb una intensitat inusual.
Sumant-li les Supercopes d'Europa i d'Espanya que el Barça jugarà a principis d'agost com a campió de tot aquest any; i el Mundial de Clubs del desembre al Japó, li heu de sumar, aquesta temporada, l'Eurocopa 2016 a França, la Copa Amèrica del Centenari, un Torneig que es va inventar la Confederació sudamericana de futbol per commemorar el Centenari de la Competició i el Torneig de futbol dels propers JJOO de Rio.
Ahir a Los Angeles va començar la festa del futbol pel Barça. Si no t'agrada aquets esport, val més que t'amaguisa un búnquer, perquè aquesta temporada tindrem més futbol que mai.
Aquesta matinada, hora catalana, el Barça, el defensor del títol de guanyador de tot ha començat a carburar les piles d'una temporada que es presenta tant o més apassionant i extenuant com la del 2009-2010, la del sextet. L'objectiu del projecte 2.0 de Lucho és igualar el sextet de Pep Guardiola, i seguir acumulant títols.
De moment ja acumulua minuts de pretemporada. Aquesta nit a LA. als USA, el Barça ha derrotat 2-1 (gols de Luís Suarez i Sergi Roberto) als LA Galaxy, l'exequip de Beckham i fa nom al terme Galaxy amb grans noms del futbol europeu a les seves files, com els exjugadors del Liverpool Steven Gerrard o Robbie Keane.
I dissabte, a San FGrancisco, partidàs mab el Manchester United. I després el Chelsea, la Fiore i el Gamper. I ja no pararem. La pilota ens envairà els nostres transistors, pantalles i converses pels mesos dels mesos amen (com si no ho hagués fet fins ara)
Per cert, que l'Espanyol és a Àustria per iniciar la seva gira on juagrà dos partits amb el Colònia alemany i el Kasimpasa turc. I anar tirant
És inevitable. El futbol ja ha arribat per quedar-se... Per si en algun moment havia marxat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada