dijous, 30 de juliol del 2015

Mourinho i Franco

Aparentment Jose Mourinho i Francisco Franco no tenen res a veure. Però ambdós han estat protagonistes de la jornada d'una manera tant absurda com barruera.
Comencem amb The Special One, que a la roda de premsa posterior al Barça - Chelsea de Washington va llençar uns quants punyals a discreció de la millor manera que ho sap fer: amb l'art de l'ironia i l'insult. El destinatari no va ser al Barça sinó al Madrid i a Rafa Benítez, el seu tècnic, via senyora Benítez.
A Mou li pregunten sobre les declaracions de Montserrat Seara, dona de Benítez, on afirmava que el seu marit venia a arreglar les destrosses del portuguès al Bernabeu.
Gran error. La senyora Benítez llança la pedra i Mou respon amb kalashnikov i míssils terra-aire: "Que la senyora es preocupi més del règim del seu marit que de les meves coses. La única vegada que Benítez em va substituir va destrossar el millor equip del món (L'Inter de Milà campió d'Europa amb Mou el 2010)"
2 frases i 4 punyals
A la dona: Li diu escoltapets i que no es fiqui a on no li demanen si no sap del què parla
A Benítez: Li diu gros i inútil. New World Record.
Mourinho. Tot un geni de l'oratòria i l'art de quedar bé amb tothom.
I parlant de règims: un que es resisteix a morir definitivament des de fa 40 anys ha reviscolat en forma de samarreta.
No sé què és pitjor: anar a la presentació del teu nou equip vestit amb una samarreta amb una foto de Franco o que el teu club sigui còmplice i no et digui que te la treguis. Aquestes coses passen a Jaén el 2015. I el subjecte es diu Nuno Silva i és portuguès. Ni el Jep Cabestany de La Competència ho hauria fet millor. Premi OTB, Ole Tus Buevos per Nuno. El bo d'en Jep tindrà feina per superar el sotacarro Nuno Silva i la directiva del seu nou equip. Lamentable tot plegat. Per cert amb quan se sanciona aquest fet? Més o menys que xiular l'himne espanyol?
Règims i portuguesos. Mourinho i Franco (via Nuno Silva). Protagonistes de la jornada. Només cal afegir una cosa més: Corre Joe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada