divendres, 17 de juliol del 2015

Jornada de reflexió

S'ha acabat la campanya electoral a Can Barça, amb la bomba que l'ANC i Omnium estan fent gestions per fer una candidatura unitària entre Joan Laporta i Agustí Benedito. Avui és jornada de reflexió.
Ras i curt, i ho faig extensible a tot tipus de comissis. Després de debats, entrevistes i propaganda; després d'hores i hores d'exposició pública dels candidats; i després de saber fins i tot de quin cantó pixen, de què serveix la jornada de reflexió?
En l'era Twitter i xarxes socials ens creiem que no hi haurà cap delfí afí a qualsevol de les candidatures que intentarà condicionar el vot avui perquè és jornada de reflexió?
Que ens pensem que la jornada de reflexió canviarà molt els resultats?
Que creuen que som rucs?
Si us plau, tant en la política com en aquesta cosa estranya anomenada Barça. Deixem-nos de collonades i no fotem el ruc anomenant Dia de reflexió. Que facin el que vulguin i si els candidats volen descansar que descansin. I si volen fer més propaganda que en facin. Ja no ve d'un dia.
O millor. En comptes de dir a això jornada de reflexió, diguem-la de repòs pel soci/ciutadà, que almenys per un dia el deixaran descansar o el deixaran de tractar-lo de ruc.
En tot cas, demà, el soci del Barça té la clau del futur del club pels pròxims 6 anys. Sort als candidats i que guanyi el millor... Que guanyi el Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada