dimecres, 8 de juliol del 2015

Arda, la Comissió Gestora i la Portera de Nuñez

Arda Turan ja és jugador del Barça estil made in Barça. Com sempre passa en aquesta santa casa d'Arístides Maillol, el fitxatge del turc és d'un complex brutal. Absolutament rocambolesc. Més enllà dels fixos + variables que ha costat.
La polèmica sobre si la Comissió Gestora s'ha extralimitat en les seves funcions en fitxar Turan ha crispat encara més la campanya electoral. Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa s'han mostrat contraris al fitxatge. No pel jugador sinó pels mètodes de fitxar-lo..
Els estatuts no són clars al respecte si en campanya electoral, la Junta Gestora té potestat de tancar fitxatges. Sigui com sigui, Ramon Adell i els seus s'han curat en salut i a part dels 34+7 kilos del cost del fitxatge han posat una clàusula en què fins el 20 de juliol, el futur President del Barça pot desistir del fitxatge i pagr una penalització de 3'7 M € per retornar a Turan a la riba del Manzanares.
Estrany. Tot plegat molt estrany. Qui ha fet el fitxatge? El cos tècnic l'ha demanat? Perquè si Luís Enrique el volia no cal aquesta clàusula. Perquè no crec que algun candidat futur es plantegi prescindir de l'entrenador que li ha fet guanyar al Barça el segon triplet. És fitxatge de Bartomeu que estava darrere el turc des de feia mesos' Possiblement si. Perquèés l'únic candidat que ha aplaudit la decisió. Ho ha fet davant els mitjans de comunicació i no en els debats que han organitzat penyes, com les de Vic dilluns.
La política comunicativa del candidat Bartomeu és nefasta i té sort del triplet perquè la imatge que està donant amagant-se de les discussions i els debats excusant-se amb el triplet és lamentable. El triplet li pot fer revalidar la presid`ncia, però la imatge galdosa que està doant Bartomeu, que no donarà la cara fins el debat del dia 14 a TV3 és digne de tio perdedor i esporoguit.
Sincerament, penso que Arda Turan és un gran fitxatge pel club i un bon complement per iniesta. És un destraler amb potència i se l'haurà de corregir amagant-li la destral. Però és un bon futbolista que qualsevol director tècnic maldaria per tenir. El Barça s'ha avançat. Pero qui? La Junta Gestora, Bartomeu... la Portera de Nuñez? Sigui com sigui ja tenim a Turan. A Arda Turan, carn de semantismes pels bojos amants d'aquets noble art.
Molta sort i espero que duris m´s que fins el 20 de juliol. No sigui cas que fem un altre cas Deulofeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada