dimecres, 15 de juliol del 2015

Molt debat per no-res

Conclusions del Debat electoral Barça a TV3
En global, el debat no crec que serveixi per fer un canvi a la presidència. El triplet i la piloteta és molt més forta que les moltes errades de Bartomeu i del seu dèficit comunicatiu.
No hi hauran indecisos ni crec que hi hagi canvis de jaqueta. A més penso que no hi ha hagut un guanyador clar. En aquest 3 contra 1 contra Bartomeu pot haver fet una mica de mal al President però no el suficient per tombar-lo.
Sobre el format. La divisió amb les 4 àrees grans del club era bona però allò de fer un spitch inicial tallava les confrontacions i els cara a cara.
El moderador, Bernat Soler ha estat molt fluix. En moments de cara a cara se li ha anat de les mans i no ha pogut controlar la baralla i molts cops això semblava un Salvame. .
Aquest és el meu 1x1 del debat a TV3, l'únic, per cert. És curiós i trist que a Barça TV, tele oficial del club no se n'hagi fet cap
Josep Maria Bartomeu: Sorpresiu: Diuen que la millor defensa és un bon atac. Conscient, o més ben dit assessorat pels responsables de campanya, ha començat atacant als altres candidats traient gràfics i papers i defensant la seva gestió amb el triplet com a bandera. Vivint del passat ha aguantat l'envit dels tres oponents fins que la pressió i les propostes de futur han pogut amb ell. Errades com la gestió de Qatar o de comunicació li han pogut treure enters, però dubto que li tregui la presidència.
Joan Laporta: emotiu. Ha estat menys agressiu del què ens pensàvem. Ha començat intentant rebatre les idees de Bartomeu. Benedito li ha agafat el relleu. Laporta ha mostrat la seva genialitat gràcies a les seves dots comunicatives, mirant a càmera i traient la llagrimeta al soci amb propostes encigaladores i amb una frase final que el pot fer créixer més en vots: "amb mi Leo Messi serà feliç"
Agustí Benedito: In Crescendo. Ha començat fluix, sense parlar massa ni dient res de nou. S'ha anat animant tant bon punt ha agafat el relleu de Laporta a les crítiques a Bartomeu. Finalment s'ha anat creixent i l'hem vist tal com el coneixem. Sensació que li ha faltat temps o que ha perdut mig debat al principi.
Toni Freixa. Propositiu. Còmode i molt correcte al debat. Intentant parlar sempre de futur, ha donat la sensació de seguretat i de no voler perdre vots entrant en discussions. Segur que guanyarà molts més vots dissabte.
Ara li toca al soci decidir el futur del seu Barça 

PostData: Ja tenim calendari de Lliga de la temporada 15/16. El cap de setmana del 23 d'agost el Barça debuta a la lliga al camp de l'Atlhètic Club. Haurà jugat la Supercopa també amb l'Atlhètic el 14 i el 17 d'agost. 3 partits consecutius........
L'Espanyol debutarà a casa amb el Getafe. El clàssic MAdrid - Barça serà el 8 de novembre al Santiago Bernabéu, jornada 12. El derbi català, el 3 de gener a Cornellà-El Prat, jornada 18.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada