dimecres, 1 de juliol del 2015

Doraemon

"Si Bartomeu és Nobita, jo sóc Doraemon"
Joan Laporta, dilluns 29 de juny de 2015

Aquesta és la història d'un gat còsmic que es feia dir Doraemon i que el 2003 aterra al Camp Nou per arreglar les desgràcies que havia causat un senyor molt dolent anomenat Joan Gaspart.
Amb en Doraemon (que en realitat es diu Joan Laporta) l'acompanyen en Gegant Rosell, en Nobita Bartomeu o en Suneo Benedito.
En Doraemon Laporta treu tot d'invents per arreglar les coses a Can Barça. Que si en Ronaldinho volador, el Rijkaard fantàstic o el Messi transformador.
En Doraemon ho fa bé però a en Gegant Rosell, al Nobita Bartomeu i a en Suneo Benedito no els agrada que en Doraemon s'endugui tot el mèrit. Així que marxen i li fan la punyeta al gat còsmic. Abans de marxar però al 2010, el Doraemon treu de la butxaca màgica el Pep revolicionari i el Barça ho guanya tot el 2009.
Més tard el Gegant Rosell es posa al capdavant del Barça i guanya una altra Champions el 2011 i de pas s'adjudica a ell tots els mèrits i èxits del Barça des de 2003. Al Doraemon no li agrada però decideix no actuar i esperar que ell solet es posi de peus a la galleda.
L'afer Neymar el fa saltar pels aires. Nobita Bartomeu es posa al  capdavant del club. Ho fa tant malament que al gener convoca eleccions per calmar un soci cabrejat. Doraemon Laporta decideix ara si actuar i presentar-se per tornar la pau al club com va fer el 2003. Però miraculosament, el Barça guanya el triplet i Bartomeu Nobita esdevé Bartomeu Doraemon i es treu de la butxaca la clau per assaltar de nou la presidència del Barça.
Nobita ho ha de fer molt malament per no guanyar. Però és maldestre i Laporta Doraemon pressiona per tal que rellisqui Nobita. De la butxaca es treu regals per encisar el soci: Abidal,  Audie Norris o Roger Grimau.
I així van passant els dies de precampanya amb Nobita Bartomeu, Laporta autoproclamant-se Doraemon i la resta. I enmig revivals que reapareixen com el cas dels espies on el Barça reconeix que van existir i que afectaria a Laporta, ja que això va passar sota el mandat de Joan Laporta (casualitat? No)
Ja tinc ganes que s'acabi aquesta historieta de dibuixos animats que és la campanya electoral al Barça i que guanyi qui guanyi que guanyi el culé. Seria el millor invent del Doraemon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada