dilluns, 27 de juliol del 2015

Au revoire Tour

El tradicional passeig pels Camps Elisis de París va marcar el punt i final d'una nova edició del Tour de França 2015 amb la victòria final del britànic de l'Sky, Christ Froome, gràcies a l'exhibició que va fer a la primera setmana de competició. Ja que en les darreres 4 etapes alpines i sobretot dissabte a l'Alpe d'Huez va veure com el colombià del Movistar Nairo Quintana, mallot blanc dels joves i el seu màxim rival el superava, li retallava 1:30 a la classificació i mostrava la vulnerabilitat del britànic. Al podi de París, Froome i Quintana van estar acompanyats del murcià Alejandro Valverde, company de Nairo al Movistar. L'etapa final, guanyada a l'esprint per l'alemany André Greypel, es va veure condicionada per la pluja que va neutralitzar la prova en el primer pas dels 10 per la meta del circuit dels Camps Elisis.
La prèvia a la última etapa va estar marcada per un tiroteig al matí de la policia francesa d'un cotxe que s'havia donat a la fuga en un control de seguretat dins dels Camps Elisis.
Més enllà del Tour, el cap de setmana esportiu ens deixa la pretemporada de futbol amb la derrota del Barça a Sant Francisco davant el Manchester United o el fitxatge del porter italià Francesco Bardi per l'Espanyol que supliria la marxa de Kiko Casilla al Madrid.
I sorpresa al GP d'Hongria de F1. No ha guanyat cap Mercedes. És més van tenir problemes des de l'inici quan els dos Ferrari els van passar al primer revolt de la cursa. Hamilton va fer una sortida horrible i va haver de buscar la remuntada durant la resta de la cursa. La victòria va ser per Sebastian Vettel amb els dos Red Bulls al darrere, Fernando Alonso cinquè i Hamilton sisè, en una cursa on va passar de tot: errades, incidents, accidents, avançaments espectaculars i homenatge al recentment traspassat Jules Bianchi. La cursa més espectacular en anys per anar de vacances.
Han començat els Mundials de Natació de Kazan a Rússia amb la primera medalla pels representants catalans. Va ser a la Natació Sincronitzada i amb la sirena Ona Carbonell aconseguint la plata al solo tècnic. La gran notícia aquests primers dies de competició és l'anunci de la no participació de la nedadora badalonina Mireia Belmonte a causa d'unes lesions a les espatlles que, malgrat els esforços, li han fet renunciar a aquests Mundials.
Congratulations Christ i au revoire al Tour 2015, un dels més espectaculars en anys i que ha marcat aquest cap de setmana en matèria esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada