dilluns, 2 de març del 2015

Copa doble

Un altre cap de setmana esportiu de Copes. Sense la potència del bàsquet, l'hoquei i el waterpolo han competit amb el futbol, sense aquest cop fer ombra al rei de les pilotes, amb la disputa de sengles Copes del Rei, i amb protagonisme i campions catalans.
Abans però repassem altres ítems de la jornada. En futbol, el Barça va derrotar al Granada 1-3 en un partit molt gris dels de Luís Enrique. El partit va venir marcat per unes declaracions estranyes de Carles Rexach, membre de la Comissió Tècnica, al diari Regió7 de Manresa, on criticava a Déu i sa mare. En parlarem demà, perquè tots plegats sortim retratats. L'Espanyol va fer de Barça i en un partit molt gris i patint com vedells va derrotar al Còrdova divendres a Cornellà. Empat del Madrid amb el Vilarreal que torna a donar aire al Barça per guanyar la lliga. A dos punts. L'Atlètic es va deixar dos punts a Sevilla, empatant.
A Segona, derrota del Barça B al Miniestadi davant el Mallorca; triomf del Sabadell amb l'Alabès, del Girona amb el Numància i empat del Llagostera a Saragossa.
En futbol internacional, el Chelsea de José Mourinho va guanyar a la final de la Copa de la Lliga, la Capital One Cup al Tottenham de Mauricio Pochettino, en el primer títol del portuguès al seu retorn a Anglaterra
En bàsquet, divendres a l'Eurolliga, el Barça es va deixar remuntar incomprensiblement 18 punts en 12 minuts, perquè l'Alba de Berlín, forcés la pròrroga. Al temps extra, triomf i average general dels blaugranes que van vèncer de 10 punts als alemanys, la mateixa diferència en què els berlinesos van guanyar als catalans a la capital germànica. En Lliga, victòria davant el Guipúscoa. Igual que la Penya que va derrotar a l'Obradoiro gallec a domicili i l'Andorra que va derrotar al derbi jugat al País dels Pirineus al Manresa. La imatge però de la jornada ens la deixa el Bilbo - Baskonia. Una imatge lamentable. Dejan Todorovic li fa una empenta al baskonista Tonike Shengellia. Aquest es torna amb un mastegot i ja tenim la batalla campal muntada.
En handbol, triomf del Granollers amb el Constanza romanès, en jornada de la EHF.
I ara si ens centrem en les Copes de la jornada. A Blanes, el Vic va derrotar al Barça a la final de la Copa del Rei d'hoquei patins i succeeix al Vendrell com a campió de la competició. L'anècdota del dia la va protagonitzar el capità del Vic, Titi Roca que va recollir la Copa amb una estelada al coll. Molt gran. I a la piscina de l'Escullera del Natació Barcelona, el Barceloneta va derrotar al Mataró a la Copa de Waterpolo.
Intensíssim cap de setmana farcit d'esport i doble de Copes aquest a cavall de finals de febrer i primer de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada