dimecres, 25 de març del 2015

La màgia d'Oriol Alsina

Ara que el futbol de Primera està de vacances pels partits de seleccions és hora de parlar de miracles. Del miracle del Llagostera. El miracle personalitzat en un home: Oriol Alsina. El Harry Potter d'aquesta petita vil·la del Gironès ho està tornant a fer.
Pujant en poc més de 10 anys de la Primera Regional a la Segona Divisió, la màgia del Llagostera continua ben viva.
Just ascendit a Segona A, Alsina va deixar la banqueta per centrar-se a la Direcció Tècnica, deixant la banqueta a Santi Castillejos.
Tot semblava indicar que a Segona, s'havia acabat el somni de la Ventafocs. El 22 d'octubre, el Llagostera perd 4-1 a casa amb el Mallorca i Castillejos és destituït. Oriol Alsina agafa la banqueta juntament amb Lluís Carrillo. I a poc a poc torna la màgia
El futbol torna i és bo, però no es tradueix en victòries. Fins el Leganés 2- Llagostera 0 de la jornada 23. En aquets moment comença una impressionant ratxa de victòries i bon joc que els fa sumar fins a la jornada passada amb el Mallorca 17 dels últims 21 punts possible. De Mallorca a Mallorca, com han cannviat les coes al Municipal de Palamós. Ara hi regna l'alegria, i ara es veu que tot és possible
En 10 jornades ha passat de ser cuer de la classificació a ser 10è de la classificació a 11 punts del descens a Segona B i a 6 de les fases de Primera. Impressionant. El Llagostera és de Primera amb el miracle d'Alsina i els gols de Imaz o Eloi Vila. I les parades de Moragón o la bona feina de Tarradelles al mig del camp.
Llagostera està de moda. Tot el contrari que el Barça B que està de capa caiguda. A la zona baixíssima de la classificació, ni Jordi Vinyals que substituia  a Eusebio Sacristán aixeca cap d'un filial blaugrana que ha sumat només 2 punts dels 18 possibles.
El Barça B és penúltim, perquè l'últim és el Sabadell que no aixeca cap des de fa jornades. I com al filial ni amb canvi d'entrenador es veu la llum.
I el Girona segueix lluitant per jugar a Primera Divisió la temporada que ve.
Llagostera està de moda. Com el Barça, blaugrana. I com el Barça català. Ara que arriba Setmana Sata, segur que a les mones de Llagostera a part de la pilota de xocolata i la figureta de Messi, segur que també hi haurà la figureta de Imaz i el pollet del mag Alsina.
Perquè no hi ha més qualificatiu per definir el què fa Oriol Alsina amb el Llagostera:: magia

PostData 1: Michel Platini va ser reescollit ahir per tercera vegada consecutiva com a President de la UEFA

PostData 2: El Barça d'handbol s'enfrontarà al Zagreb croat als quarts de final de la Champions. Anada a Croàcia el 12 d'abril, tornada al Palau Blaugrana, una setmana més tard

2 comentaris:

  1. Las paradas de Moragon????? Pero si es Rene el que juega de titular. Informate bien.

    ResponElimina
  2. Si senyor, un gran equip, antiesportiu, lladre, agressiu...i podria posar molts altres qualificatius. L'eliminatoria de l'ascens a segona amb el Nàstic va ser una estafa i un robatori en tota regla. Menys elogis i més esportivitat. Això sí, humil....molt humil jeje. Quina pena d'equip

    ResponElimina