divendres, 6 de març del 2015

Valentia

Fernando Alonso és un paio valent. Com tots els que fan coses que jo no faria per por. Ell és valent, com tots els pilots de F1 que arrisquen cada dia la seva vida perquè nosaltres ens divertim veient-t'ho des de casa.
Perquè fins i tot els que van amb tartanes com els Marussia o els Ferrari l'any passat, pilotar a 200 per hora amb un dipòsit d'octà al cul són valents.
Fernando Alonso va patir fa dos setmanes un accident amb seu McLaren en un test al Circuit de Catalunya, del qual va patir una commoció cerebral.
Diuen que en el moment que el van atendre el pilot asturià va començar a parlar en italià com si encara fos a les ordres de Ferrari. També que en arribar a l'hospital va patir un atac d'amnèsia, es pensava que era al 1996, amb 15 anys i corrent amb karts i que no va reconèixer als del seu equip. Només al seu pare. Fins al cap d'una setmana no va recuperar la memòria
Ningú de la FIA ha explicat les causes de l'accident del valent pilot. Potser mai les sabrem. Però que hagi de sortir el pare de l'accidentat i demani públicament a l'equip que li expliqui el perquè del seu fill va patir el què va patir, és preocupant. I diu molt poc dels dirigents de McLaren, que han demostrat molt poca valentia.
Mareig? Ictus? Que el periodista busqui morbo en la desgràcia per vendre és poc valent i no caldria. Però l'audiència és la mare dels ous. Ara que hagi de sortir el pare ha demanar què té el nano és gravíssim, perquè a més alimenta encara més les especulacions.
El què si sabem és que Alonso fa i farà repòs absolut i no participarà a l'estrena del Mundial de F1 a Austràlia el 19 de març. Que es recuperi bé del què tingui, que si vol ja explicarà i que podem tornar a veure el valent Fernando Alonso jugant-se la vida pel nostre gaudi.

PostData Victòria del Barça de bàsquet a pista de Panathinaikos en jornada Top16 d'Eurolliga   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada