dilluns, 9 de març del 2015

Migdia de líder

Ha estat un migdia feliç d'un gran cap de setmana pel barcelonisme. La derrota del Madrid a Bilbao va obrir les portes del liderat al Barça. Diumenge al migdia, 6-1 contra el Rayo, Hat Trick de Messi. Liderat de Lliga, pitxitxi i rècord històric de Hat Tricks a la Lliga.
L'Espanyol va perdre a Sant Sebastià amb el ressò de polèmica de la compra de partits d'Osasuna la temporada passada que directament afecta a Sergio Garcia que suposadament es va deixar comprar l'empat d'aquell dia. (en parlem demà)
A Segona, derrota del Barça B a Lugo, i del Girona a Ponferrada, empat del Sabadell a Albacete i gran victòria del Llagostera amb l'Alabès.
A l'ACB derrota de la Penya amb Madrid d'un punt, del Barça a Gran Canària, de l'Andorra a Vitòria i gran victòria del Manresa al camp del líder Unicaja. Una sorpresa molt gran en una jornada de sorpreses. Com el València 106 - CAI 109 sense pròrroga o la pallissa de 30 del Múrcia amb el Bilbao.
I en handbol, derrota del Granollers al camp del Constanta romanès.
I el Manlleu va derrotar al Voltregà a la final de la Copa de la Reina d'hoquei patins de Lloret de Mar. Just abans d'afrontar la F4 de la Lliga Europea de la setmana que ve que es jugarà a la vila osonenca.
A Praga s'ha celebrat l'Europeu d'Atletisme en pista curta. Medaller encapçalat per Rússia amb 6 ors i Espanya torna a casa amb dues plates: la de Indira Terrero als 400 metres llisos i Pablo Torrijo al triple salt.
I fins aquí el cap de setmana feliç del barcelonisme amb un migdia rodó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada