dimecres, 18 de març del 2015

La Setmana Gran (1era part): Toca el City

Carta oberta al Barça

Estimat Barça

Sé que et demano un impossible, però com que, de moment, encara hi ha llibertat d'expressió, ho faig: oblida't de jutjats, de Cas Neymari de punyetes. I fins i tot oblida't del Clàssic de diumenge amb el Madrid. Com diria ("diuen, diuen, diuen") el President Pujol: això no toca.
No toca, perquè tot i l'1-2 de l'anada l'eliminatòria no està resolta. Perquè el City és un senyor equipàs, que ho posarà molt difícil. Perquè és la Champions. Perquè el Clàssic és diumenge. I per intentar aprofundir en la ferida dels blancs hem de matar al City i demostrar al Madrid que ara el Barça està de moda i que fa realment por.
La millor prova que no podem anar de sobrats pensant que ja ho tenim i que ja podem posar la vista al Madrid, és el què va fer el propi R. Madrid amb el Schalke i que ha desencadenat tot el que ja sabem. No ens refiem del City perquè és infinitament millor que el Schalke.
S'ha d'evitar que ens facin un gol. És més s'ha d'evitar que ens facin el primer gol de partit. Això passa per aturar als seus davanters Dzeko i el Kun Agüero. No serà fàcil. Com tampoc intentar aturar a Touré: l'exblaugrana que torna a casa havent perfeccionat els seus famosos yayardos. O a David Silva o a Nasri.
I cal que el nostre trident meravellós Neymar-Messi-Luis Suarez estiguin tant bé com fins ara per perforar la porteria de Joe Hart, un dels pocs punts febles de l'equipàs anglès que dirigeix el Mourinhitzat Manuel Pellegrini.
I cal que avui el públic vagi al Camp Nou. No hi ha excusa. Cal un Camp Nou a vessar, previ a la festa que ha de ser diumenge a les 21:00 i que atemoreixi als blancs. però que abans que faci esporoguir al City i que vegi des del minut 1 que avui no tenen res a fer. Que avui el Barça els tornarà a guanyar i tornarà a ser a quats de la Champions.
Tenim els ingredients ideals per fer d'aquesta nit, la Primera Nit Ideal, la Primera Gran Nit de la Setmana Gran que ens espera. No val a badar. Avui no toca Madrid. Avui, a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1 toca el City. Sort Barça

Firmat

Un que espera que aquesta sigui una Gran Nit

PostChampions: L'Atlètic de Madrid que va derrotar al Bayer Leverkusen a la tanda de penals i el Mònaco que va fer bo el resultat de l'anada tot i perdre amb l'Arsenal ja són al bombo dels quarts de la Lliga de Campions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada