dimarts, 10 de març del 2015

Pau profètica i altres merders

Quin dilluns més estressant el d'ahir.
Ens llevàvem amb les declaracions Ariedo Braida, el cap de la Comissió Tècnica que va dir diumenge al Hat Trick d'Esport3 que és complicat que Messi marxi del Barça, però que no és impossible. Amb el bon moment que viu ara el Barça, no calia fotre una bomba a l'oasis. No hi ha Dodotis, perquè el moment és bo, amb l'argentí líder de tot i el Barça líder de la Lliga i Messi sembla content però no calia.
A l'hora del croisant, llegint l'ABC, veiem que Florentino Pérez li ha donat un ultimàtum a Carlo Ancelotti, després dels mals resultats del Madrid darrerament. Si perd amb el Schalke 04 a la Champions, o perd en el compromís de Lliga previ al Clàssic amb el Barça, se'l carregarà.
A l'Espanyol volen passar pàgina de la setmana horribilis que ha viscut amb l'eliminació a semis de Copa amb l'Athlètic i el KO en jornada de Lliga amb la R. Societat, després de l'errada clamorosa del porter Kiko Casilla. I tot amanit amb el merder de la compra de partits d'Osasuna que afecta indirectament a l'Espanyol, ja que Sergio Garcia va ser comprat perquè a la temporada passada l'Espanyol es deixés empatar perquè els navarresos salvessin categoria l'any passat. Certament, l'Espanyol va empatar a 1, però Osasuna va baixar. El cas és prou greu i creix de manera exponencial. Els pericos es defensen. Però la cosa està fotuda.
Lance Armstrong, el gran estafador del món de l'esport, confessa que la UCI va estar implicada i sabia dels xanxullos del nordamericà amb tota la trama del seus dopatges reïterats que el va permetre guanyar 7 Tours de frança consecutius.
I amb tant merder s'ha instal·lat la Pau Profètica al Camp Nou. L'equip rutlla bé, fins i tot ens mola que Luís Enrique tregui el fuet davant la premsa... Tot va tant bé que ahir es va veure la imatge que molts esperàvem des de fa anys: Johan Cruyff donant la mà al president del Barça.
Després que s'escenifiqués la ruptura de relacions entre el Profeta i el Barça arran del retorn de la medalla d'honor del club que Sandro Rosell li otorgà a Cruyff i que Johan va tornar amb 30000 càmeres al davant perquè Rosell veiés que li importava un rave el que feia, ahir en un acte de la Fundació Cruyff i LA Caixa i el suport del Barça a favor del foment dels valors de l'esport en els joves es va escenificar la Pau entre una llegenda del futbol i del Club i el Barcelona.
Cruyff continua sent Cruyff i farà el que li roti. però ja està bé que ho faci content amb el Barça. Perquè Johan, per molt naftalínic que sembla, quan parla tothom se l'escolta. I val més que escoltem a un Johan content amb el Barça que un Johan emprenyat. Perquè per alguna cosa el Profeta és el Profeta i té més poder que la institució blaugrana en conjunt. Perquè sinó no s'hauria muntat aquest sidral.
El Barça ja viu en Pau. Pau Pofètica, mentre els rivals s'esbatussen. Pau Profètica i blaugrana. Perquè el Llagostera, que també va de blau i grana viu moments molt dolços: de ser carn de Segona B a estar a 8 punts per sobre del desens i més a prop de les places d'ascens a Primera. Fa 4 jornades que no perd i ha sumat 3 victòries consecutives. I a Manresa van celebrar els 700 partits de Pedro Martínez a les banquetes ACB guanyant al líder Unicaja, i aferrant-se a la salvació. Que la Pau duri per tothom.I la Profètica també

PostData: Quique Costas, qui va ser molts anys, tècnic del B i durant 43 anys vinculat al Barça està ingressat a l'UCI de l'Hospital Clínic a causa d'un vessament cerebral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada