dilluns, 23 de març del 2015

Clàssics i derbis

Cap de setmana de Clàssics i derbis, que va començar divendres amb un Clàssic. Des de fa 8 temporades que es repeteix la mateixa estampa: el Barça esperant que Gianni Infantino, el Director de Competicions de la UEFA tregui la bola per conèixer el rival dels blaugranes als quarts de final de la Lliga de Campions.
Divendres a Nió, el sorteig va deparar un clàssic rival pel Barça: el PSG francès. És la tercera vegada consecutiva que catalans i gals es troben a la màxima competició europea. Aquest cop serà als quarts de final, amb tornada al Camp Nou. Al partit d'anada no hi serà el sancionat Zlatan Ibrahimovic.
Un altre Clàssic es viurà en aquests quarts: la repetició de la final de l'any passat a Lisboa: el derbi madrilenys Atlètic-Real amb tornada al Bernabeu.
El Bayern de Pep Guardiola jugarà amb el Porto i al Juve amb el Mònaco.
Tot això va passar a la prèvia del Clàssic Barça-Madrid de diumenge que tancava un cap de setmana farcit de derbis. Va ser el Clàssic amb més patiment que recordo. Mathieu va avançar al Barça amb el seu primer gol amb la samarreta del Barça. Lluny de matar el Madrid però, el va envalentonar i va agafar la batuta del matx fent del Barça una marioneta. Cristiano va empatar. I Messi va estar desaparegut, fins que a la segona part es va coŀlocar de quart migcampista El Barça va baixar la pilota a terra i va començar a tocar i tocar i el Madrid es va difuminar al ritme d'un Messi excels i d'un Suarez que va marcar el vital 2-1 que va convertir el patir en plaer i el plaer en orgasme. El Barça marxa de vacances per compromisos de seleccions líder a 4 punts del Madrid. Gran Barça.
Abans en futbol, l'Espanyol va empatar al camp del Deportivo a La Corunya.
A Segona, un altre derbi. A Montilivi, Girona - Sabadell. Empat a zero. El Barça B va perdre a Alcorcón i el Llagostera va guanyar a Mallorca.
Més derbis. El Penya - Andorra de l'ACB de bàsquet es va decantar del costat pirinenc per una mala segona part verdinegre. A part, clara derrota del Barça a València i gran triomf del Manresa a Gran Canària en el retorn de Pedro Martínez a Canàries, això si com a tècnic dels bagencs.
A la Lliga Femenina l'UniGirona va vèncer a La Seu al derbi català de la jornada
Abans del Clàssic al Camp Nou, al Palau Blaugrana l'equip d'handbol complia el tràmit de passar a quarts de final de la Champions, tornant a vèncer l'Aalborg danès a qui ja havia guanyat a Dinamarca de 20 gols.
A la Copa EHF el Granollers va tancar la fase de grups de vuitens derrotant a casa al Sant Petersburg rus. Queda eliminat dels quarts de final de la competiticó en quedar com a pitjor segon de grup, en un nyap de format on ja se sap que el Fuchse de Berlín ja és a la F4 com a organitzador.
El Barça i el Vic a la Lliga Europea i l'Igualada i el Reus a la CERS s'han classificat per les respectives F4 de les dues competicions europees d'hoquei patins.
I Irlanda va revalidar el títol del Sis Nacions de rugbi
Cap de setmana de derbis i Clàssics, marcat pel Sant Cristo Gros dels derbis i els Clàssics: el Barça - Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada