dimecres, 4 de març del 2015

Cap a la final catalana (2a part)

Aquest dimecres el somni d'una final catalana de la Copa del Rei es farà realitat. O no. Estem a 90 minuts d'un Barça - Espanyol en format final del Torneig del KO
Després del què va passar fa un mes als partits d'anada, els dos representants catalans parteixen amb avantatge.
El Barça viatjarà a Vila-real confiat en fer bo el 3-1 de l'anada al Camp Nou. El Barça ho té bé, però compte perquè els groguets arriben crescuts després d'empatar al Bernabeu diumenge passat en Lliga. No es pot confiar-se i anar a buscar el partit i no especular. Luís Suarez en estat de gràcia, Messi i Neymar han de tirar del carro de la final. Això serà a les 20:00.
Però a les 22:00 arribarà la Gran Nit de Cornellà-El Prat. L'Espanyol necessita l'afició per afrontar el partit més important de la història  d'aquest estadi i en molts anys del club.
Amb 1-1 de l'anada al Nou San Mamés, davant l'Athlètic de Bilbao, l'Espanyol té una ocasió immillorable per arribar a la final de la Copa del Rei i repetir la gesta del 2006. I per fer-ho, és necessari el suport de l'afició.
El club perico ha ideat una genial campanya per incitar a la gent a venir. Sota el nom de la Gran Nit, la Gran Nit de Cornellà-El Prat, té Raphael i la Gran Noche com a banda sonora. I acompanyarà als Sergio Garcia, 'Felipao' Caicedo, Stuani i companyia en el colofó de La Gran Nit perica que esperem que no acabi en malson i un KO dolorós per les més de 30000 ànimes que estaran presents
Avui Superdimecres de futbol i de somni per una final catalana. Des de les 19:00 a Rac1, Vila-real - Barça i Espanyol - Athletic.
Molta sort als dos. I cap a la final

PostData 1:: Dani Alves renova 2 anys amb el Barç, curiosament l'any que està més qüestionat. Serà una estratègia de venda? Qui també ha renovat és el jugador del Barça de bàsquet Brad Oleson, també per 2 anys.

PostData 2: McLaren ha anunciat que Fernando Alonso no participarà al GP d'Austràlia, la prova inaugural del mundial de F1, després de l'accident que va patir als primers testos al Circuït de Catalunya fa dues setmanes. El dia que Isidre Esteve, el pilot de raids paraplègic anuncia que el 2017 crrerà el Dakar amb un cotxe adaptat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada