dijous, 19 de març del 2015

Carta de presentació

El Barça es presenta al Clàssic així:
El Barça exceleix davant el City. Ahir des del minut 1. El Barça semblava que havia de remuntar un 3-0 de l'anada i no defensar un 1-2 a favor. Messi exceleja. És perfecte. Assisteix, goleja i fa frankfurts a mig gas però suficientment com per trastocar a un Manchester trastornat.
El Barça va fer bavejar en el què pot ser l'aperitiu de la gran correguda de bava que pot esdevenir diumenge davant Madrid
Ivan Rakitic fa l'1-0 a meitats primera meitat amb assistència majestuosa del millor del món que va fer el què va voler.
I el City va morir. D'impotència i de futbol. Va claudicar a la primera part.
Messi va fer un recital. Hart, el porter del City només feia que treure aigua d'una barca que s'enfonsava.
A la segona meitat, la defensa va estar exceŀlent en el moment que els blaugranes es van dormir en els llorers de l'autocomplaença dels elogis del seguidor.
El City va avisar sobretot amb dues ocasions, una de les quals de Toure que va avisar del problema. I Ter Stegen va salvar el Barça aturant el penal fet per Piqué i llançat pel Kun Agüero.
I és que en el segon temps vam veure el City que esperàvem des del partit d'anada. El Barça va perdonar i va patir molt per mantenir a 0 la porteria.
Minut 90. Final. El Barça a quarts de Champions jugant de traca i mocador a la primera part. I amb Pep Guardiola observant-t'ho des de la seva localitat de soci al Camp Nou resant que divendres les boles del seu Barça i del seu Bayern no es creuin al sorteig de quarts de divendres a Nió. A la segona el Pep ja va trobar les llacunes per on fer mal al seu estimat Barcelona.
Així es presenta el Barça al Clàssic de diumenge amb Madrid: a quarts, amb una primera part de somni i una segona on va haver un seriós avís del què no s'ha de fer amb Madrid diumenge

PostChampions: La Juventus que va derrotar al Borussia de Dortmund 0-3 és el darrer equip del bombo de quarts juntament amb Barcelona, Madrid, Atlètic de Madrid, Bayern de Munich, Porto Mònaco i PSG