dimarts, 17 de març del 2015

L'avantsala de la notícia

José Maria Garcia, el mític Butanito, el periodista esportiu espanyol diu sempre que el rumor és l'avantsala de la notícia.
A Madrid ja fa temps que es cueja el rumor que Carlo Ancelotti està més fora que dins de la banqueta blanca, després dels tres mals resultats. El Marca i l?As van publicar que Florentino Pérez va donar un ultimàtum a Carletto: si llepava a la Champions quedant eliminat o el Barça guanya el Clàssic de diumenge, Ancelotti saltaria pels aires.
Increïble. L'entrenador del millor Madrid de la història, tal com va definir l'Ésser Superior, no ho oblidem, campió d'Europa actual, és a punt de sortir volant per la porta del darrere, quan fins al gener estava renovat.
Com canvia el futbol. Com en un mes poden canviar les coses. No fa massa ja ho vam poder veure ambe l Barça. Després d'Anoeta, on el Barça va tocar fons, tot es va precipitar: Zubizarreta al carrer, eleccions anticipades, del gastroenterític Messi al millor Messi i Luís Suarez mossegant a gol.
Ara el Madrid és un caldo de cultiu, una bomba de rellotgeria que està a punt de petar, amb una piula que ja ha avisat del què pot passar.
La piula la va llançar Florentino Pérez, dijous passat, en fer una improvisada roda de premsa. El que havia de ser el guillotinament públic de Carletto va ser una espectacular bronca cap al col·lectiu periodídtic i cap a tots aquells mitjans que el critiquen.
A l'Ésser Superior, que, si, també domina els mitjans de comunicació de Madrid, no li agrada que els seus sequaços es revelin. Ho va deixar prou clar, dijous. Coneixia totes les crítiques i qui les havia fet. I ho va fer públic.
De Florentino no se'n riu ningú, i si cal serà ell mateix qui tallarà els caps dels del Marca, l''As, o de les ràdios espanyoles. Florentino, en el seuu posat eclesiàstic papal és un ésser perillós, més proper a Vito Corleone que a Jorge Mario Bergoglio que ho controla absolutament tot.
I és clar, va dir que Ancelotti no es mouria mentre ell volgués. Ho va deixar clar. Però això no és cap lloança a Carlo Ancelotti. És una amenaça velada - no gens velada al tècnic.
Florentino ha posat el botxí als peus dels cavalls a punt de sentenciar-lo. L'ha amenaçat. Li ha fet el petó de la mort. Si el torna a fallar, aquest cop ja no el perdonarà.
Diumenge pot saltar la notícia al Camp Nou: Ancelotti al carrer. L'avantsala la vam veure dijous 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada