dijous, 5 de març del 2015

Habemus final... No catalana

La Gran Nit de l'Espanyol va ser el gran malson a Cornellà. En 15 minuts el somni de la final catalana de la Copa del Rei es va esvair. L'Athlètic de Bilbao va ser millor que l'Espanyol i va fer en un quart d'hora l'objectiu que buscava: guanyar. La primera part de l'Espanyol és dolenta, a la línia dels darrers partits com el del Còrdova. I ho va acabar pagant molt car. Aduriz i Etxeita van convertir la campanya de La Gran Nit perica en paper mullat. I els 30.000 espectadors pericos que van omplir Cornellà van quedar desilusionats. La decepció és immensa. Per les sensacions i el futbol deixat per l'equip. Les pitjors sensacions. El pitjor futbol. Oportunitat perduda.
No van pensar, en el moment, que la participació de l'Espanyol a la Copa ha estat més que bona. Després segur que si. La prova, els aplaudiments dels aficionats que no van marxar abans d'hora i es van quedar fins al xiulet final.
Però el somni de jugar una final amb el Barça era molt fort.
Sincerament, crec que entre tots, inclòs entorn perico, vam fer volar coloms buscant seu a la final catalana abans de jugar-la. La decepció també va venir per aquesta part.
El Barça ja hi és a la final, gràcies a l'1-3 a Vila-real amb els gols de Neymar (2) i de Suarez. I amb el dur peatge de la greu lesió al turmell de Sergio Busquets.
Habemus final. Si. Però no catalana. Al 30 de maig torna un Clàssic de les finals de Copa (3 de les últimes 6, 2009, 2012 i 2015): Barça - Athletic de Bilbao. Al Bernabeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada