dijous, 26 de març del 2015

El Vodevil, la toga i el Barça

Què poc ha durat la tranquilitat i l'alegria a Can Barça després de la victòria al Clàssic de diumenge. Només van passar 12 hores i el Vodevil judicial del Barcelona va tornar al gran teatre mediàtic amb el soci a platea, més que rient, plorant de ràbia i de vergonya pel què passa.
El Fiscal demanà 2 anys i 3 mesos de presó pel President Josep Maria Bartomeu, més de 7 anys per l'expresident Sandro Rosell i 33m d'€ al Barça pel 'cas Neymar'. El judici cada cop està més a prop. 
El club presenta alegacions i Bartomeu jura i perjura que és innocent i que es demostrarà.
I ara surt l'advocat del denunciant a escena fent un Guest Star a aquest vodevil lamentable, que sobresurt sempre que la pilota no roda. I és que ja sabeu que la tranquil·litat està vetada al Camp Nou. Josep Maria Izquierdo, advocat de Jordi Cases, el denunciant de tot l'afer Neymar, que recordem havia retirat la demanda, però que va seguir el curs habital perquè la fiscalia ho va demanar, es va quedar a gust contra el Barça en unes decaracions, dimarts al matí a El Món a Rac1.
La més sucosa d'aquest advocat va ser que al 2013, el Barça a través de l'aleshores Secretari de la Junta Directiva Toni Freixa va amenaçar al representat de Izquierdo, Jordi Cases, d'arruïnar-li la vida. Ara el Vodevil esdevé un nou capítol de El Padrí amb Freixa fentr de Michael Corleone, representant al Papa Vito, posant el cap de cavall al llit d'algun pobre desgraciat.
Això no acaba aquí. Izquierdo va seguir declarant a Can Basté que quan s'acabés el Vodevil Neymar exigirà l'oro el moro i tota la pasta del món en concepte d'indemnització per danys i perjudicis.
I si no vols caldo dues tasses. A la nit va entrar en escena, un altre protagonista inesperat. L'exjugador Barça d'handbol Enric Masip va explotar al seu twitter, al respecte d'una informació de Mundo Deportivo al respecte que el soci Oriol Giralt que podria imputar a l'expresident Joan Laporta en l'afer d'espionatge. Masip va dir que Giralt va contractar la dona de l'exjugador, a través d'Anna Freixa, germana de Toni Freixa, per ajudar-la en la querella. D'aquesta manera es demostraria la vinculació entre Oriol Giralt i la Junta Rosell en aquest afer. Giralt per cert que va dir ahir al Primer Toc de Rac1 que té informes que dirien que Laporta també espiaria i no només als ja imputats Joan Oliver, Director General del Barça a l'època Laporta i l'excap de seguretat del club Xavier Martorell. No sé si estem davant de l'escàndol més gran de la història del Barcelona, com va dir ahir Giralt. Això si. Sé que estem en un nou capítol de l'eterna guerra dels -ismes famosos al Camp Nou.
Freixa a Can Basté ho va negar tot ahir lògicament i demana que les acusacions de Izquierdo i Masip es demostrin amb proves. I a més va dir que li faria ilusió ser president del Barça
I embolica que fa fort. El Vodevil segueix camí als Tribunals de l'Audiència Nacional, en el què ha de ser el final d'una gira que ens ha portat per tots els jutjats i mitjans de comunicació llançant improperis, amenaces i sense aclarir el perquè de tot plegat ni la veritat. Això més que un vodevil blaugrana és un drama on com sempre el soci i el culé és l'espectador de com el seu Barça torna a fer el ridícul. Siusplau que torni a rodar la pilota JA. 

PostData 1: La final de la Copa del Rei es jugarà al Camp Nou després de la reunió de la RFEF amb Barça i Athlètic de Bilbao, el dia que la LFP ha decidit no convocar una vaga per la pròxima jornada, després de la reunió que es va celebrar a l'Estadi de Cornellà-El Prat. Això si: hi ha hagut ultimàtum.

PostData 2: L'Europa va guanyar la Copa Catalunya en derrotar al Girona a la final disputada al Nou Sardenya del districte de Gràcia de Barcelona 

PostData 3: Triomf del Barça de bàsquet a la pista del Zalgiris Kaunas al Top16 de l'Eurolliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada