divendres, 27 de febrer del 2015

Blanes sobre rodes

Ahir a la ciutat esportiva de Blanes va començar la Copa del Rei d'hoquei patis. Aquell esport que és genuïnament català, que ningú segueix i només ho fa quan arriba finals europees o com la fase final de la Copa del Rei. Una Copa del Rei que segueix el model organitzatiu del bàsquet amb quarts
I ho va fer amb el duel entre els campions de les 4 de les 6 últimes edicions. Vic i Vendrell, el vigent campió de les dues últimes edicions. El conjunt osonenc de Ferran Pujalte va guanyar al conjunt penedesenc de Per Vàries, nou tècnic del Moritz Vendrell després de la marxa a Itàlia del gran artífex dels èxts dels tarragonins: Guillem Cabestany. El campió eliminat a quarts
Abans el Liceu de la Corunya va vèncer al Cerceda, en el derbi gallec, en l'únic duel amb no presència catalana d'aquesta edició de la Copa.
Avui és el torn pel gran favorit, el Barça. Per pressupost, sempre, i per la qualitat dels seus homes com Marc Torra, Marc Gual, Matias Pascual, Pablito Alvarez o el mite Aïtor Egurrola a la porteria. Els de Ricard Muñoz debuten amb l'Alcoi.
I l'amfitrió el Blanes tanca els quarts de final amb el Reus. En principi, els reusencs són favorits davant els selvatans, que volen fer saltar la sorpresa, davant d'un dels grans de l'hoquei català, que fa dues temporades que no aixeca el títol de Copa, ja que el Vendrell sempre s'hi interposava.
Dissabte a la tarda, les semifinals i diumenge a les 15:00 (no perquè sigui l'hora de sempre en una final com aquesta significa que sigui bona. És horrible). I un cop més moltes teles i mitjans s'involucren en aquets esdeveniment (Esport3, TDP, la tele autonòmica gallega, o la Xarxa de Teles locals de Catalunya). Llàstima que després en l'OK Lliga o les rondes prèvies a les F4 europees, ningú faci cas.
En fí, tot sigui, perquè aquest cap de setmana veiem per on sigui com Blanes, igual que fa 4 anys, torna a anar sobre rodes, amb la Copa del Rei d'hoquei patins.

PostData 1: Sergio Busquets renovarà fins el 2019, amb opció per un any més. La firma del nou contracte es farà avui

PostData 2: La Federació Interacional d'Handbol ha escollit Nicola Karabatic com el millor jugador del món el 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada