dilluns, 16 de març del 2015

Primers als jutjats i a la pista

Cap de setmana que va començar divendres als jutjats pels dos equips catalans de la Primera Divisió de futbol. Al Barça, el jutge Pablo Ruz vol portar a judici al President Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, expresident del club i al Barça com a institució per l'afer Neymar. Només falta l'acusació de la fiscalia i ja tindrem un altre cop, el Barça a la banqueta d'un tribunal. A l'Espanyol, Sergio Garcia es va acollir el dret a no declarar davant del jutjat de Pamplona per l'afer Osasuna i la compra de partits.
Ha estat el cap de setmana de la repercussió per l'amenaça de Javier Tebas, el President de la LFP de suspendre la final de Copa del Rei (de la qual té competència la RFEF), si es xiula l'himne espanyol.
A la gespa, el Barça va derrotar a l'Eibar, amb 2 gols de Messi, abans d'afrontar la gran setmana amb el City, dimecres a la Champions i el Clàssic amb el Madrid de diumenge que ve. Va ser el partit 750 de Xavi Hernàndez amb el Barcelona. L'Espanyol va empatar a 0 amb l'Atlètic de Madrid.
I el Madrid, després de l'arenga de l'Ésser Superior Florentino Pérez als periodistes, en l'esparpèntica roda de premsa de dijous per defemsar a Carlo Ancelotti després dels mals resultats, l'equip va vèncer al Llevant.
A segona, derbi català entre el Sabadell i el Llagostera que acaba amb empat a 1. El Barça B va empatar amb el Ràcing de Santander i el Girona va empatar amb un Albacete que va remuntar un 2-0 en contra. Jornada d'empats
En bàsquet, derrota de la Penya a la pista del Baskonia, triomf del Barça amb el Fuenlabrada, derrota del Manresa amb el Guipúscoa, amb el retorn de Jaume Ponsarnau al Nou Congost, com a tècnic dels bascos i victòria de l'Andorra amb el Tenerife. Per cert, la pallissa de la jornada la trobem en l'Obradoiro 104 - Múrcia 52.
Torna la Champions d'handbol amb l'anada dels vuitens de final de la Champions. El Barça va derrotar a domicili l'Aalborg danès amb pallissa històrica (11-31). A la Copa EHF, el Granollers va viatjar a Holstebro, a Suècia, per tancar la fase de grups amb derrota.
A Ciudad Real s'ha celebrat la Copa d'Espanya de Futbol Sala amb moltes sorpreses, ja que ni el campió Inter Movistar ni Pozo, campió i subcampió l'any passat van passar de quarts de final. I per sorpresa, el nou campió. Triomf del Jaén davant el Barça.
L'amfitrió Atlètic de Terrassa campió de la Copa del Rei hoquei herba en derrotar al Polo a la final a Can Salas; i el Manlleu no va poder jugar la final de la F4 de la Lliga Europea femenina, que organitzava en caure davant el Benfica que va derrotar al Coutras francès.
S'ha celebrat la Marató de Barcelona amb triomf del kenià Philip Cheruiyot i 15800 corredors pels carrers de la capital catalana.
Qui també va acabar primer i és el primer líder del Campionat de F1 2015 és Lewis Hamilton després de guanyar a l'Albert Park de Melbourne al GP d'Austràlia que inaugurà el Mundial de l'especialitat. Carlos Sainz Jr va quedar en una meritòria vuitena plaça amb el seu Toro Rosso i Roberto Mehri ni va poder córrer perquè el seu Maror no va ni poder arrencar a la sessió de qualificació. Una cursa que només van començar 15 cotxes per diversos problemes tècnics de diversos cotxes a la volta de formació i un problema físic de Valteri Bottas.
I fins aquí un cap de setmana intensíssim i on hem vist els primers, primers, tant als jutjats com a l'estrena dela temporada al motor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada