divendres, 20 de març del 2015

La Setmana Gran (2ona part) I diumenge Clàssic

I diumenge Clàssic: Barça - Madrid. Ja no hi ha res més en el camí.
El Barça a la final de la Copa del Rei, esperant rival als quarts de final de la Champions que es sortegen avui al migdia.
El Madrid eliminat de la Copa des de vuitens, esperant rival als quarts de final de la Champions que es sortegen avui al migdia.
La Lliga passa pel Camp Nou inexorablement. El líder, El Barça va llançat a tot. La crisi d'Anoeta és història i l'equip de Luís Enrique viu el seu moment més dolç. Amb un Messi orgàsmic
El Madrid que s'ha deixat el liderat de la Lliga en les darreres jornades està en crisi. La millor prova un Cristiano Ronaldo desquiciat. El campió d'Europa està a la UCI.
Però el Clàssic no entén d'estat. Les emocions de derrotar i fer menjar la pols a l'etern rival és superior al futbol.
Si el Barça guanya es posa el llacet blaugrana al títol. Si Madrid guanya, el pacient surt de l'UCI i gairebé amb l'alta mèdica.
Aquest diumenge toca final al Camp Nou. Final simbòlica perquè queden encara jornades de Lliga, però una pseudofinal que marcarà el final de la Lliga i el campió futur.
Aquest diumenge a les 21:00, des de les 16:00 a Rac1, toca Clàssic, Barça - Madrid al Camp Nou.

PostData 1: El Mundial de futbol del 2022 al Qatar es disputarà a l'hivern amb final el 18 de desembre i alterarà el calendari radicalment

PostData 2: El Barça de bàsquet va guanyar a la pista de l'Estrella Roja de Belgrad i ja és a quarts de final de l'Eurolliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada