dijous, 31 de juliol del 2014

Mercatto controvertit

L'actualitat esportiva segueix marcada pel Mercatto de fitxatges, mentre les togues es reinstaŀlen al Camp Nou. El jutge demana que Leo Messi el visiti per justificar el frau a Hisenda, i Jordi Casas portarà al President Bartomeu i al vicepresident econòmic Javier Faus per l'afer Neymar.
A la gespa, mentre Luís Enrique posa a to als seus a l'stage a Anglaterra, a la Secretaria Tècnica el Mercatto segueix fluctuant. Baixa i gairebé desapareix l'interès per Cuadrado i puja, en mode d'All in, l'opció del central del PSG Marquinhos. Fins al 31 d'agost tindrem Marquinhos fins a la sopa.
I no sé si Déu o l'infern s'ha afegit al Mercatto i s'ha endut a Julio Grondona.
Coneixent el personatge a vere quan triga a vessar-la Maradona i dir-la grossa sobre la mort del president de l'Associació de futbolistes argentins (l'AFA). Ambdós es duien a matar i el més suau que és van dir va ser "mala persona". Ha mort un dels dinosaures del futbol  amb molt de poder a l'Argentina i al món. No era Blatter però Déu n'hi dó. Com a epitafi, Grondona es va petar a Alejandro Sabella com a tècnic de la selecció. El substitut pot ser Tata Martino
En el Mercatto basquetbolístic tornen Demond Mallet i Sergi Vidal a Badalona (en parlem demà) I del parquet a la banqueta. Sarunas Jasikevicius l'ex jugador del Barça entre altres es retira i serà segon tècnic del Zalgiris Kaunas. A America, a Los Angeles, fitxatge controvertit a la banqueta, per molt suport de Màgic Johnson i Kareem Abdul Jabaar, llegendes dels Lakers.
Final de juliol. Meitat de Mercatto. Mercatto controvertit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada