dijous, 3 de juliol del 2014

Els Valors de Suàrez

El debat u intern d'aquesta setmana a Can Barça té un nom: Luis Suarez. Està fitxat? No (encara). Però en parlem amb la por que ja sabem que si es fitxa no jugarà fins al novembre. El debat és clar. Volem un tio que li falta un bull i es dedica a mossegar com un nen petit?.
Diuen que això no é propi dels valors del Barça. Quins valors? El fet de tacar la samarreta amb Qatar Foundation (i Beko, Nike TV3) no és carregar-se els valors del club?
Diuen que un equip com el Barça no pot tenir un Pepe. Un club com el Barra no pot ser un cklub que justifiqui amb videos que un jugador no ha agredit a un altre com fa el Madrid. El problema és el jugador. El problema també és com afronta l'equip tenir un jugador amb aquetsa actítud.
Els qui no voleu a Luis Suarez justifiqueu-me un perquè amb fets futbolístiístics? Ja sé que és molt mala persona i un deixeble de  Satanàs. Cakl ecordar-vos que l'estimable Hristo Stoickov tampoc passaria les portes de Sant Pere. Sino digueu-li a Urizar Azpitarte, cèlebre col·legiat perquè va ser trepitjat per les nobles bótes del bulgar a la Supercopa espanyola 1990 amb el Madrid.
Jo ho sento. Mal que us pesi als detractors. Suarez és un genial futbolista que ha d'anar al Barça perquè pot aportar coses positives al club. D'ell i de com gestioni el Barça els seus atacs puerils dependrà l'encert o error del seu fitxatge. Ja us regalo els alls perquè no mossegui, tranquils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada