dimarts, 8 de juliol del 2014

Molt de nom per tant poc futbol

Brasil - Alemanya i Argentina - Holanda. Aquestes són les semifinals del Mundial. Per nom pinten apassionants. 4 històrics amb partits que queden a la retina dels futboleros. Per futbol pinta a castantya pilonga amb pròrroga o penals per variar.
5+2+3= 10 mundials entre els 3/4 equips participants. Holanda dos subcampionats.
Molt nom, però poc futbol i molta polèmica.
A Brasil s'ha instal·lat la depressió, des de la columna de neymar a les llàgrimes delc crac. Neymar volia el Mundial i si amb ell el futbol de la Canarinha justejava dient-t'ho finament, sense O'Ney, que el Corcovado els agafi confessats. 
Alemanya pot pescar en rius moguts. El seu futbol queda lluny de millors èpoques però si que continua sent l'Alemanya de Lineker ("El futbol són11 cntra 11 i guanyen sempre els alemanys"). Així que senyors, alerta.
Argentina. Messi i 10 més. I sense Di Maria lesionat. El seu futbol és vulgar. Maradona ho veu i fot el cam. Argentina avorreix.
L'altre equip semifinalista és l'Holanda de Louis Van Gaal i les seves cruyffades com fotre el porter suplent per derrotar als penals a Costa Rica.
Quins quatre grans noms i quin futbol més conyàs que fan. Pròrroga o penals. És iual. Queden dos rondes i nomñes en pot quedar 1. El Mundial dels portes, el Mundial de les pròrrogues i els penals. El Mundial de Sudamèrica. El Maracanzo 2.0? Ja ho veurem Avui i demà les semis del Mundial 

PostData 1: El Barça es peta via Andoni Zubizarreta a Txema Corbella, el responsable de material del primer equip, institució blaugrana amb més de 30 anys al club, que ha estat acomiadat ves a saber per quins sets sous. Ja cal que el club ho expliqui bé i que se li faci un senyor homenatge com una casa de pagès en honor a aquesta institució tant bèstia com Joan Gamper. 

PostData 2: Ha mort Alfredo Di Stefano, 1 dels 4 fantàstics del futbol amb Pelé Cruyff i Maradona, esperant a la retirada de Messi. Controvertit fitxatge via Franco pel Madrid, un futbolista genial que podria haver estat blaugrana sinó hagués estat pel dictador. Demà en parlem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada