dimecres, 23 de juliol del 2014

Una nova bestiesa galàctica, Volum 32523

James Rodríguez és bo. Molt bo. Ha estat la revelació del Mundial sent el màxim golejador del campionat i ha portat a Colòmbia a recordar les seves millors èpoques amb l'escorpí d'Higuita al Mundial dels USA'94. Com era de preveure després de l'actuació de James, que no Jeims (Un dia m'explicaran aquesta mania) el futbol europeu a mogut cel i terra per fitxar-lo.
I finalment, el Madrid s'ha emportat el gat a l'aigua. La broma li ha costat a Florentino Pérez el què per nosaltres ens costa un tallat de la màquina del cafè: 80 M €. Res una futesa... per Florentino, és clar.
Bestiesa, una més en forma de galàctic. Si ja vaig criticar el fitxatge de Luís Suarezz que també va costar al Barça això, no seré menys amb el del colombià. El nou 10 del Madrid, no val 80 kilos. És un crac, un molt bon futbolista que ha explotat al Porto i al Mònaco. És a dir, a les lligues portugueses i franceses. (Tampoc serien cap meravella. però en fí, compro pop per animal de companyia.). James ha explotat en el mes del Mundial. Cap futbolista és tant bo com per costar 80 kilos.
Florentino no regateja. Ell paga i prou. No negocia. Quan demanes? Això. OK. I James s'hi va posar bé. Fa dos diumenges, en una entrevista al marca, va encigalar al personal en una entrevista on va fer una felació a Santiago Bernabeu i el menys eròtic que va dir sobre el Real va ser que seria un plaer jugar allà
Ningú s'hagués fixat en ell si hagués fet un Mundial discretet i s'hauria quedat a Mònaco. No critico el seu futbol. Critico la bestiesa de pagar per un tio que t'ha impressionat un mes. N'estic segur que Florentino no ha mirat cap partit del Mònaco ni del Porto, on va fer grans actuacions. Però si que ha mirat el Mundial i a base de bitllets morats s'ha avançat a tots i ha fitxat a un meló encara per obrir que haurà de confirmar la seva condició de crac i de persona que ha costat 80 kilos per alguna cosa. S'ha de justificar. Com Suarez i Neymar al Barça.
Una nova bestiesa galàctica en la terra anacrònica per excel·lència que s'afegeix a Tony Kross, un fitxatge més consolidat i amb experiència i fitxat més a l'estil Barça. Florentino-billetera-galàxia. No hay dinero per a Florentino.
80 kilos per James Rodríguez: l'enèssima bestiesa galàxia. No n'aprenen.

PostData: A Can Barça, Bojan acompanyarà a Marc Muniesa a la Premier, i serà el seu company a l'Stoke City. I la sortida de Xavi als EUA s'encalla. tant que farà la primera part de temporada al Barça i marxar a l'hivern. Ell pot fer el que li doni la gana. És tota una institució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada