dijous, 24 de juliol del 2014

Xavi 723... de moment

Carta oberta a Xavi Hernàndez

Llegendari migcentre

Doncs et quedes. Almenys fins al mercat d'hivern. S'han acabat les especulacions. Ni Qatar, on ja fa setmanes que han descartat la teva arribada ni la MLS americana que ha estat molt molt a prop de fitxar-te. Però tu has tingut la última paraula en tot. Has parlat amb Luís Enrique i ves a saber què et va comentar, però quan tot semblava que havies de marxar del teu estimat Barça, et quedaràs almenys fins al Nadal. 
L'home amb més partits de la història del Barça no pot marxar per la porta del darrere: fent un entrenament amb la nova plantilla i marxar cap a un altre cantó.
Luís Enrique encara hha vist la utilitat que tu creies fins no fa massa, haver perdut. Sempre has dit que a tu et fotrien fora del Barça, que no marxaris, almenys fins que et sentissis inutil en el club del teu cor.
Esport3 va córrer massa i el dia que es va anuciar que deixaves el Barça va començar a emetre tot el material on siguessis tu el protagonista.
Doncs ja el poden tornar a desar. Ni "Xavi 550" ni "El cl·leccionista de títols" Xavi 723 i seguim, almenys fins al desembre.
Aquesta situació em recorda a l'arribada de Pep Guardiola quan tu vas voler marxar i el Pep et va dir que no concedia el seu Barça sense tu. I et vas quedar. I vas ecertar. I collons nano, com la vas clavar. La quintaessència del teu futbol va arribar amb ell i ha durat i tant de bo encara duri.
Xavi. Creu-me, ets útil. Ets un crac i el Barça, la institució et necessita ben a prop. Al camp, a la banqueta o a la llotja. Si has de marxar del Barça és peruè marxes del futbol. Nano, et demano que siguis Puyol i et retiria a Can barça.
Per sort, afortunadament sembla que aquesta temporada almenys fins al desembre podrem seguir sumant partits de Xavi al Barça. De moment... Xavi 723... i sumant. 
Gràcies Xavi

Firmat

El Vispresident del teu club de fans, perquè el càrrec de President ja està agafat

PostBarça: Confirmat i fitxat. Xavi Hernandez compartirà vestuari amb Jeremy Mathieu. El València s'emporta 20 kilos a canvi del nou central del Barça. Avui serà presentat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada