dimecres, 19 de juny del 2013

Superdimecres

Fans del Superdiumenge, avui estem d'enhorabona. Avui és Superdimecres.
Dos equips catalans poden viure aquesta nit dues grans alegries. Les més bèsties.
El Girona de futbol i el Barça de bàsquet tenen l'oportunitat de fer història.
A Montilivi, Girona - Almeria. Partit d'anada de la final dels Play Off d'ascens a Primera divisió. Al Palacio de la Comunidad, Madrid -Barça Regal, 5è i últim partit del Play Off final de l'ACB.
El menú s'obre amb el futbol. El Girona vol rubricar una gran temporada embastant el camí a Primera. I ho vol fer davant l'Almeria, equip on hi ha comptes pendents, de l'últim precedent, no molt llunyà en el temps.
Els seguidors del Girona no oblidaran l'espoli, el robatori que va patir el seu equip a Andalusia. En l'últim partit de lliga, als Jocs del Mediterrani, amb 2-1 en contra, l'àrbitre no xiula el penal més clar de la història del futbol, a favor dels catalans. El que podria haver estat el 2-2. Un penal de llibre.
A Montilivi hi ha ganes de vendetta, hi ha ganes de Primera. Avui el camp es tornarà a omplir i oblidarà la polèmica amb l'alliberament de tots els seients, dilluns passat, que va obligar a la directiva del club gironí a demanar disculpes.
El porters Dani Mallo o Isaac Becerra, el crac Toro Acuña, Juanlu, Jandro, Eloi Amagat, David Garcia, Moisés Hurtado i la resta de l'equip dirigit pel gran Joan Francesc Ferrer "Rubi" vol ser de Primera. I Catalunya també. Davant l'Almeria del pichichi de Segona Charles, no Chals sino Charles, com es llegeix (idioteses del futbol)
I després de l'emoció del futbol, l'emoció del bàsquet. Madrid i Barça es juguen la lliga ACB a un sol partit a la casa blanca.
Ambdós conjunts van amb les piles a 0 i demanant vacances. A un sol matx, per molt factor pista, les forces (si en queden) s'igualen i el qué decantarà la balança és el control mental i de les emocions.
També és cert que l'estat de Joan Carles Navarro, amb un trencament al bíceps femoral de la cama, serà un condicionant pel Barça.
Xavi Pascual, el rei de la pissarra, vol augmentar la crisi d'un Madrid que per estadística li tocaria guanyar. Però avui no ha de ser el dia. En les dificultats el Barça es creix i quan el Madrid sembla que passa per sobre es relaxa i té ensurts descomunals que acaben fatal. Recordeu l'aventatge de més de 20 punts que duien els blancs a la final de l'Eurolliga amb l'Olympiakos i el desenllaç final (Els grecs campions d'Europa i Vassilis Spanoulis encara alucina)
Avui a Rac1 des de les 19:00, Superdimecres. Girona - Almeria i Madrid - Barça. #camiaprimera i l'ACB en joc. Disfruteu-lo i sort als catalans.

PostData1: Vàries notícies al futbol. La selecció espanyola Sots21, amb gran majoria blaugrana, es va proclamar campió d'Europa a Israel guanyant a Itàlia amb Hat Trick del culé Thiago Alcántara. Un Thiago que està barallant el seu futur al Barça, i pinta que el veurem lluny de l'Estadi. El Barça que capitaneja Carles Puyol. Un Puyol que viu un any horribilis en terme lesions. Avui torna a passar per quiròfan per un problema al genoll que el mantindrà 1 mes de baixa. No juga des del març. I a l'Espanyol s'ha presentat Manu Lanzarote, l'estrella al Sabadell de Segona.

PostData 2: A l'NBA de bàsquet, Miami amb un triple sobre la botzina de Ray Allen, ha forçat el setè partit i últim de la final amb San Antonio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada