dilluns, 17 de juny del 2013

Emoció a 300 per hora

Aquestes alçades de temporada és sinònim d'emoció, d'alegries i llàgrimes. La temporada es va acabant i es van decidint els millors. I en mig de tanta emoció al Circuït de Catalunya ens hem posat a 300 amb la disputa del GP de Catalunya de motociclisme.
Cronològicament, vam viure com el Pozo Múrcia empatava a 1 l'eliminatòria de la final de la lliga de futbol sala amb el Barça, dissabte i com diumenge, el Barça guanyava el factor pista vencent-los. Divendres al Palau, primer match ball per la Lliga blaugrana.
Després vam contemplar com en futbol internacional, la selecció espanyola Sots21, amb majoria de blaugranes com Tello, Thiago o Marc Bartra es va classificar per la final de l'Europeu d'Israel.
Tot seguit vam viure l'emoció del final de lliga a l'hoquei patins. El Barça i el Liceu de la Corunya es jugaven, dissabte, el títol. A Igualada, els blaugranes van fer la feina guanyant el seu partit a Les Comes. Però, el Liceu, amb molt sufriment, va fer el mateix a l'11 de setembre de Lleida. Els gallecs van guanyar la lliga. Els catalans es van quedar molt a prop. A un gol del Lleida per ser exactes. Nit d'emocions a Igualada i Lleida, que a part del títol, van veure com dos llegendes, David Càceres, a l'equip de l'Anoia, i David Busquets, a l'equip del Segrià penjaven l'stick. També s'acomiadava Jordi Mulet al Reus o Guillem Cabestany, l'entrenador que ha convertit al Vendrell en equip revelació a Europa guanyant Copa del Rei, Copa de la CERS, i quedant tercer a la lliga.
Paral.lelament vivíem l'inici a Brasil de la Copa Confederacions de futbol amb triomf dels amfitrions davant el Japó. Neymar va obrir la llauna amb un golàs i va començar a justificar els 57 kilos que va costar-li al Barça. L'endemà Espanya derrotà a l'Uruguay.
I diumenge les emocions van agafar la moto i es van posar a 300 per hora. En una gran jornada on el Circuït va rebentar d'aficionats, vam viure una nova història d'amor entre les motos i Catalunya amb el GP que porta el nom del nostre país. Èxit de públic i èxit a la pista. 7/9 catalans al podi final. A Moto GP, per ordre, Jorge Lorenzo (balear, establert a Alella), Dani Pedrosa i Marc Márquez; a Moto2, Pol Espargaró (primer triomf al circuït de casa), Esteve Rabat (company d'escuderia de Pol a l'equip Sito Pons Racing) i Thomas Luthi (suís); a Moto3, Luís Salom (balear), Àlex Rins i Maverick Viñales. Gran èxit de casa al Circuït de casa.
I mentre a Montmeló es corria el GP de motos, a Las Rozas, el Barça femení de futbol guanyava la Copa de la Reina, golejant al Transportes Alcaine Saragossa 4-0.
Matí de diumenge de motos i tarda de bàsquet i futbol.
Després que el divendres, el Madrid recuperés el factor pista, guanyant al Barça, en el quart partit de la final ACB, el Barça, amb un Palau de les grans ocasions i una calor infernal, va derrotar als blancs, amb un gran treball defensiu. Dimecres, a Madrid, cinquè i últim partit. La lliga ACB es juga a la capital espanyola. I a França es juga l'Europeu de seleccions de bàsquet femení on Espanya va derrotar a Rússia i a Itàlia a les 2 primeres jornades.
Tot seguit, emocions a Jaen i a Girona. A Andalusia, el Lleida va caure a les semifinals de l'eliminatòria per pujar a Segona B, en una fatídica tanda de penals. A Montilivi, un gol d'Acuña i dos de Juanlu, contra l'Alcorcón, van certificar el pas del Girona a la final per l'ascens a Primera. Dimecres contra l'Almeria a casa comencen els dos partits més importants de la història del club blanc i vermell #camiaprimera #lluitemperunsomni.
Motos, bàsquet, futbol, futbol sala... Somriures i llàgrimes, a 300 per hora. L'emoció de l'esport

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada