dilluns, 10 de juny del 2013

La Selectivitat de Hierrezuelo

L'ACB se la juga aquesta nit. El dia que milers de joves catalans han iniciat les proves d'accés a la universitat, la lliga de bàsquet viurà avui una particular selectivitat.
D'ençà del primer partit de la final Madrid - Barça de diumenge passat amb la polèmica jugada de Víctor Sada (per mi és falta de Sergio Rodríguez però abans existeixen passes de Sada), l'arbitratge està sota la lupa de tots.
L'ACB està amoïnada pel què pugui passar avui al segon partit. Potser, per això, s'ha decidit curar en salut, i avui xiularà el considerat millor àrbitre de la competició, Daniel Hierrezuelo.
Tant de bo la seva actuació passi desapercebuda, però avui mentre faci el seu particular examen, estarà vigilat pels ulls dels impecables professors: el públic del Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid i els espectadors que ho veurem per la tele, si la realització de TVE és apropiada al partit i a la circumstància, i no fins ara, que en una nova forma de maltractament al bàsquet, no en cacen una de bona.
Parlant estrictament de bàsquet, el Barça ha de sumar el punt per no complicar-se la vida, anar al Palau Blaugrana a buscar l'aventatge i tornar a Madrid a fer saltar la banca en un hipotètic cinquè partit.
No és cap quimera. Si el conjunt de Xavi Pascual va perdre és perquè no es va creure que guanyava de 12 a casa dels blancs i es va deixar remuntar. L'acció final de Sada és atenuant però no explica el KO.
Tornarem a viure un altre duel entre els dos millors escortes Rudy Fernàndez i Joan Carles Navarro. I al costat els seus sparrings, Jaycee Carrol, Sergi Llull, Sergio Rodríguez o Felipe Reyes per part madridista i Víctor Sada, Erazem Lorbek, Saras Jasikevicius o Ante Tomic per part culé.
La pissarra Pablo Laso contra la pissarra Xavi Pascual. Avui a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1, Madrid - Barça, segon partit de la final ACB. La particular sele de Hierrezuelo. Tant de bo no haguem de parlar d'ell demà

PostData: Jose Mourinho va ser presentat, de nou, ahir com a tècnic del Chelsea. Torna The Special One? No, ara es fa dir the Happy One. En fí, que s'ho passaran bé a la Premier.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada