divendres, 21 de juny del 2013

Els petits més grans

El Palau Blaugrana tancarà avui o com a molt tard diumenge una intensa temporada 2012-2013 on hem cantat una lliga, la de l'handbol i s'ha quedat a les portes de la de bàsquet i la d'hoquei.
Avui a partir de les 22:00 a Barça TV i Rac1, el Barça Alusport busca tancar temporada amb una nova Lliga, una nova alegria. I no són poques.
Des que la secció es va professionalitzar, al 2008, l'equip no ha parat de recol.lectar trofeus. Porta 2 lligues consecutives, és l'amo de la nova Copa del Rei i l'any passat va completar la temporada perfecta amb la Copa d'Europa de Lleida.
El conjunt de Marc Carmona és el més semblant al llorejat Dream Team de l'handbol dels 90. Amb gairebé la mateixa base de jugadors, cada any l'equip es renova per fer-se gran.
No tingueu dubtes que d'aquí molts anys els aficionats blaugranes es recordaran de Cristian o Paco Sedano, els dos genials porters, el tanca Jordi Torres, la màgia dels ales Saad o Gabriel i els gols de Wilde o Sergio Lozano, com avui encara ens enrecordem de Massip, Barrufet, O'Callaghan o Garralda.
L'èxit del futbol sala és l'èxit d'un equip humil que no oblida on era no fa massa, i que a cada partit se'n va a saludar un per un, els aficionats del Palau.
Avui, en l'inexpugnable Palau, on no ha perdut encara aquest any, el Barça busca amb el Pozo Múrcia, el tercer punt que els hi doni la Lliga. Si ho fa, sigui avui o diumenge, farà com l'Inter Movistar de principis de segle que va guanyar tres cops seguits la Lliga.
Avui els més grans del futbol petit volen una lliga. Els petits més grans.

PostData: Miami, gràcies a un Lebron James estelar va guanyar ahir el setè partit de la final de l'NBA a San Antonio i revalida el títol aconseguit l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada