dimecres, 5 de juny del 2013

I ara què, Titella?

Carta oberta a Aïtor Karanka

Articulat titella

I ara què faràs? Jose Mourinho ha marxat al Chelsea i s'ha emportat tota la seva troupe portuguesa del R. Madrid. Ha abocat la benzina, ha llençat el llumí i la casa s'està cremant amb tu a dintre.
Florentino Pérez, investit de nou president per absència de rivals que puguin avalar 70 kilos, no sap què fer amb tu. Mou ha marxat deixant la gran tifa al mig.
Ningú et vol. Ni Jose Mourinho que s'ha cansat de jugar amb els teus fils, ni el Madrid, que vol fer net d'aquesta funesta etapa. Permete'm que dubti de les informacions que diuen que tot i que t'ho han ofert no has volgut anar amb Mourinho. I si és cert, no treurà pas el pòsit lamentable que has deixat i les sensacions que transmets.
Quin paper d'estrassa noi. Han jugat amb tu, t'han utilitzat, t'han usat de putching ball per entomar els cops que hauria de rebre Mou. Has estat un titella, que, amb les teves declaracions, dirigides amb els fils del titellaire, has perdut credibilitat i el reducte d'intel.ligència, amor propi i respecte que tenies.
Com a jugador de l'Athlètic de Bilbao o del Madrid que vas ser, no et vas prodigar pas com un prodigi d'intel.ligència. Ara com a ajudant de Mou, t'has cobert de glòria.
Gosset, titella o bufó, és igual. Tu Karanka t'has conformat en ser un vulgar escoltapets que esbombava tot el que Mourinho volia.
I ara ni tant sols això. Ara ni tant sols sorties a la roda de premsa, ni Mou és clar. Els periodistes estàven farts i amb raó.
Però això s'ha acabat. Mou ha marxat. Però tu t'has quedat. Però ningú a la casa blanca et vol. Ni a la casa blanca ni a enlloc. Per estar a la banqueta d'un equip es necessita personalitat, i tu, Titella, has demostrat que no en tens.
T'han utilitzat com un kleenex. T'han usat i t'han llençat a la brossa. La història no et recordarà, i si ho fa, no serà per bé. Les imatges, com dius tu, "estan ay".
Firmat
Un que sent llàstima per tu.

PostData 1: El dia d'ahir va estar farcit de notícies que totes juntes podrien semblar un vodevil amb portes que s'obren i es tanquen. Revolució a l'staff tècnic del Barça. El recuperador físic del Barça, Emili Ricart, clau en la recuperació de lesions greus de genoll com les de Xavi al seu dia, i d'algun miracle mèdic, com el d'Andrés Iniesta, no seguirà al club per ordre de Ramon Canal, cap dels serveis mèdics del club. Tindrà quelcom a veure la relació de Ricart amb Pep Guardiola? Marxa Ricart i entra Nikola Karabatic. Es confirma la notícia que avançà Damià López al Tu diràs de Rac1 el 15 d'abril: el fitxatge del central francès i un dels millors jugadors del món pel Barça d'handbol. I ni qui arriba, ni marxa és Javier Aguirre. L'entrenador de l'Espanyol renova per un any.

PostData 2: Avui a les 21:00, des de les 19:00 a Rac1, tercer partit dels Play Off de semifinals de l'ACB de bàsquet Gran Canària - Barça. Amb 2-0 a favor blaugrana, en l'eliminatòria al millor de 5 partits, si els catalans guanyen, s'enfrontaran, a la final al Madrid, que es va desfer amb un 3-0 inapel.lable del CAI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada