dijous, 20 de juny del 2013

Les finals a Castella

Dia complicat per a tots aquells amants de l'esport català. El Superdimecres acabà amb desastre. El Girona perd la final anada de la promoció d'ascens a Primera amb l'Almeria a Montilivi i el Barça de bàsquet la lliga ACB a casa del Madrid al cinquè partit.
A Montilivi, l'Almeria va assestar el primer cop a la final cap a Primera. Els catalans van sortir amb molya empenta esperonats pels aficionats. Però de mica en mica els andalusos van anar guanyant terreny. Tant que Charles va anotar l'únic gol del partit. A la segona part, els gironins van veure com no se'ls xiulava un penal molt clar, que van fer aparèixer els fantasmes del partit de fase regular a Almeria, i com fallaven un altre. Al final 0-1. El #camiaprimera es fa costa amunt però no és impossible. Dissabte tornada a Andalusia en busca del somni.
Posteriorment les mirades es van centrar en el cinquè partit de la final ACB Madrid - Barça.
El conjunt blanc suma una nova lliga. Heus aquí claus d'una derrota del Barcelona que ho va donar tot perquè el desenllaç fos diferent
1. El Barça venia molt condicionat per les lesions de Todorovic, Mickael, Lorbek, Jasikevicius, Sada o Navarro.
2. L'inici de tots els períodes dels de Xavi Pascual, on els blancs van obrir forat fent doble l'esforç blaugrana en la remuntada
3. 17-2. Són les pilotes perdudes de Barça i Madrid en tot el matx. De fet una pèrdua de Marcelinho Huertas en l'últim intent blaugrana per remuntar, propicia el KO final.
4. Que Jasikevicius, amb la costella trencada, aguantés a tot un equip fa difícil superar a tot un Madrid. Sarunas va ser ben secundat per Joe Ingles. Però no va ser suficient. Ahir el Barça semblava un hospital de campanya.
5. Felipe Reyes, el veterà pivot del Madrid, MVP de la final que va fer el que va voler a la cistella blaugrana.
6. La tralla física va mermar més al Barça que a un Madrid amb el cap més fred.
Avui estem xof perquè les 2 finals d'ahir marxen lluny de Catalunya. Però ens hem de felicitar per la bona temporada tant del Girona (que encara no ha acabat) i el Barça de bàsquet (campió de la Copa del Rei, finalista de lliga i d'Eurolliga).
Les finals a Castella i l'orgull a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada