dimarts, 29 de gener del 2013

Vodevil blaugrana

Les oficines de Can Barça es van convertir ahir en el més semblant a un espectacle de La Cubana, un vodevil, on les portes s'obren, es tanquen, entra i surt gent. Si no fos que això és el Barça pensaríem que estem en una crisi galopant. Però des que en aquest vodevil hi manava Josep Lluís Nuñez, i que els fitxatges els feia la portera de casa seva, a aquesta casa de bojos hi regna el caos controlat. El Barça és un dels pocs casos, on els grans mites poden sortir per la porta del darrere, i refer el nyap 15 anys després. Digueu-li a Nacho Solozábal, el mite del bàsquet blaugrana dels 90, que amb un escuet fax de 10 ratlles va ser expulsat del Palau Blaugrana, després de 20 anys de servei. O el propi Valero Rivera, en què 72 títols a la banqueta de l'handbol, no el van avalar perquè, per ordre d'Svetislav Pesic, entrenador del bàsquet el 2003, seguís com a cap de les seccions del club.
Però, tornem al present. S'obre la porta del vodevil. En surt Enric Masip, el gran capità del Dream Team de l'handbol culé dels 90 i, fins ahir Secretari tècnic de la secció. La mala relació amb el directiu de les seccions Eduard Coll i el fet que estigués relacionat amb el laportisme, ha desencadenat l'adeu físic de Masip del Palau. La seva samarreta, per sort, encara penja del Blaugrana, al costat de la d'Iñaki Urdangarín, sigui dit de pas.
S'obre la porta i surt Sandro Rosell, i la deixa oberta per dir que encara creu que Víctor Valdés, renovarà com a porter del Camp Nou. Estratègia o ser un il.lús?
S'obre la porta i entra per quedar-se per sempre, esperem-ho, Xavi Hernàndez, que renova fins al 2016.
S'obre la porta i entra des de Vitòria Brad Oleson, el nou fitxatge del bàsquet blaugrana. Un canoner des de 6'75, a l'estil de l'enyorat Gianluca Basile, que ve a reforçar un equip que no passa pels millors dies. No jugarà a l'Eurolliga, perquè ja ho ha fet, aquest any, amb el seu exequip, el Baskonia.
Masip, Valdés, Xavi, Oleson... protagonistes del vodevil amb més exit de Can Barça: "Comeme el Coco Blaugrana"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada