dimecres, 30 de gener del 2013

Anaconda Reial

Fa una setmana, quan va saber que per 14ena vegada en 4 anys, Barça i Madrid es tornarien a enfrontar, en aquest cas a les semis de la Copa del Rei, el Pere va esbufegar i va pensar "un altre cop? Quina mandra".
Després de la jornada de Lliga de diumenge, d'haver vist el Hat Trick de Cristiano Ronaldo contra el Getafe, i el pòquer de Leo Messi davant Osasuna, el Pere va pensar. "I ara a per el Madrid. Quines ganes"
I avui s'ha llevat amb els nervis a l'estómac clàssics d'un Clàssic. Avui a les 21:00, des de les 19:00 a Rac1, hi ha partit gran, per molt que sigui en una competició feta amb els peus, un autèntic bunyol organitzatiu, propi de qui la organitza. No ens posarem amb el nom de la competició i amb l'homenatjat perquè prou merder té la Corona.
En fí, que el Pere ha fet el de sempre. Amb un cuc a la panxa ha esmorzat; ha anat a arrassar el quiosc, ja, amb una sargantana. Ha dinat poc. Una serp ha ocupat l'espai que normalment ocupen els macarrons. Si berena, serà una ració d'ungles. A aquesta hora, ja no pensa en els informes que ha d'entregar demà al "Jefe". Només pensa en l'hora que la pilota comenci a rodar.
Arribarà a casa, i com que és supersticiós, creurà que guanyant al Madrid en un Clàssic virtual via Play Station, farà que Messi destrossi els blancs. El Pere fa estona que ha canviat els budells per una anaconda gegant. No pot més dels nervis. Posa la ràdio, fan la prèvia. Ja sap l'11. Li agrada.
Arriben els convidats. 10 cules i un merengue, per fer contrast i emprenyar. Se saltarà el règim. Canvia les verdures per les pizzes, la truita, la cervesa, i tota la porqueria que vulgueu.
Engega la tele. Ja està. Comença el partit, i el Pere expulsa l'anaconda dels nervis a base de crits d'ànim al seu Barça i de rebuig a l'etern rival. El merengue, el contrari. Coincideixen en xiular a l'àrbitre això si.
De cuc a anaconda. Anaconda reial. Dia de nervis. Però, com acabarà el partit? Demà us ho diem.

PostData. Avui, al CAR de Sant Cugat, després de 20 anys al màxim nivell, Andrea Fuentes, la reina de la natació sincronitzada, ha anunciat que plega, 5 mesos abans dels Mundials de Barcelona. La causa? Falta de motivació. I no ho ha dit, però, el merder amb el cas de la exseleccionadora Anna Tarrés, hi ha ajudat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada