divendres, 25 de gener del 2013

La Triologia de la Costa del Sol. 3era part. Final feliç

Si la sèrie de tres partits Barça - Màlaga que s'han jugat fos una triologia cinematogràfica, tots els crítics l'haurien qualificat d'obra mestre del setè art.
Catalans i andalusos van fer una oda al futbol, a la mateixa alçada que Francis Ford Coppola amb el cinema i "El Padrí".
Ahir vam viure l'epíleg d'una triologia que acaba amb final feliç, fins i tot pel Màlaga que va quedar eliminat. Ambdós conjunts, en una impresentable gespa, acord amb l'horari del partit, van proposar el joc que fan sempre: futbol d'atac.
El Barça havia de guanyar per anar a les semifinals amb el Madrid. Pedro, retornat al seu millor moment, va posar els ciments a les semis. El malaguista Joaquín va posar el climax de la pel.li amb l'empat. Gerard Piqué, Papa Piqué va donar el punt emotiu amb l'1-2 dedicat al seu neonat marrec Milan.
El Barça va saber patir i va agafar la batuta per buscar el tercer. Però després que Wellington ballés un twist a la cama de Cesc Fàbregas, i engruixís la seva fitxa delictiva, comparable amb Pepe, el Màlaga va fer el 2-2. El Barça però tenia els andalusos a la seva mercè i voluntat. Els malagenys tenien sota la samarreta bombones d'oxigen. Éren morts, i només faltava l'estocada. Andrés Iniesta, l'assassí amb cara de nen, va afusellar a l'experico Carlos Kameni per posar el 2-3 i finiquitar l'eliminatòria.
Però tota gran triologia té un gran final. I aquesta no podia ser menys. Leo Messi va acabar la pel.lícula. 2-4.
Tots contents. Uns per passar, uns altres per morir amb les bótes posades, i nosaltres per haver disfrutat d'una gran triologia de futbol.
I amb bon regust, els culés es preparen per una altra eliminatòria de clàssic. Barça - Madrid a les semis de Copa. Potser el fet que sigui el 17è en poc més de 4 anys, pot cansar. Però, que us canseu algun cop vosaltres de mirar la vostra pel.li favorita o de rellegir un bon llibre?
Crispetes i sofà. A gaudir d'un Clàssic.
PostData. El Barça de bàsquet guanya al Caja Laboral, a Vitòria, en jornada del Top16 de l'Eurolliga. I Joan Carles Navarro, que reapareixia ahir, fa història en ser el primer jugador en arribar als 3000 punts a la màxima competició europea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada