dimecres, 2 de gener del 2013

El Jubilat

Carta oberta a Johan Cruyff

Estimat Neojubilat

Primer de tot perdona'm per tractar-te de tu. No sóc molt de pompositats i tampoc estic acostumat a parlar amb Profetes.
Avui, a Cornellà - El Prat, després del Catalunya - Nigèria de les 19:00, des de les 18:30 a Rac1, estaràs oficialment jubilat. Si és que "en un momento dado" has treballat durant els últims 15 anys per cotitzar i cobrar la pensió.
Avui, la teva arxifamosa flor al cul, deixarà de brotar. Una flor que has polinitzat als ilustres darreres dels teus hereus (Van Gaal, Guardiola, Tito...)
La teva última feina és la de seleccionador català. Només per ser qui ets i dir-te com et dius, vas rellançar, en el seu moment, un partit, el de Nadal de la Catalana, que perdia interès per a tots.
Passat el souflé del primer any la l'efecte sembla haver-se esvaït. El català està fart de costellades i vol filet. La prova evident, és que vam passar de jugar al Camp Nou a Montjuïc i ara Cornellà.
Sembla que ara si, Johan, que hem trobat un Estadi idoni per omplir-lo al 100% del fet català.
Per bé o per mal, amb tu, la Selecció ha omplert portades.
Avui, a la teva festa de jubilació, apelarem a la independència en el famós minut 17:14, ens estranyarem amb el disseny de la samarreta de Catalunya, feta per Custo Dalmau, un atemptat estètic al mateix nivell dels teus atemptats al diccionari, i passarem fred i se'ns posarà la gallina de piel
T'ho has muntat bé, Profeta. A la teva festa de jubilació has convidat als millors. Tots els jugadors convocats són de primera divisió, d'aquí i d'allà.
El rival d'avui, Nigèria, on juga l'exespanyolista Kalu Uche, que torna a Cornellà, per primer cop, després de deixar l'Espanyol.
En fí, Johan, ens veiem aquesta tarda. No et veig demà a un casal d'avis jugant al dòmino. Més aviat et veig tocant als nassos a qui no et cau bé (diga-li Sandro Rosell per exemple). Bé, com sempre.
Molta sort i per molts anys Johan.

Firmat

Un palomo que no fa verano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada