divendres, 11 de gener del 2013

La Copa de la Reconciliació

Més que el 5-0 sense història. Més que l'abséncia de Leo Messi, ahir a la banqueta. Més que el partidàs de Thiago. Més que l'ambició de l'equip, que no li importa el rival amb qui s'enfronta. El Barça - Còrdova va ser el partit de la reconciliació de David Villa i Alexis amb el gol. Ambdos davanters, sempre qüestionats per la seva manca d'efectivitat de cara a porta, anit van marcar un doblet cadascú. D'acord que era el Còrdova, però el fet de marcar és per Villa i Alexis, una manera de treure's el neguit per no ficar-la. Per Alex Song va ser un partit de reconciliació. El camerunès va fer un bon partit, després de molts fent el paperina.
La creu del matx va ser la lesió del crac del planter Sergi Roberto que estarà 4 setmanes de baixa.
Per cert l'anècdota del partit la va posar el President de la Generalitat Artur Mas, que a la prèvia va saludar a Carlos González, el seu homòleg del Còrdova, que li va dir que el video de "La Copa mola" se'l podia posar a on li capigués, que no li va fer gens de gràcia (No sé si al mateix nivell que la resolució del Cas Pallerols de finançament il.legal d'Unió).
En fí Barça 5 - Còrdova 0, Villa i Alexis retrobats amb el gol, i a quarts. Comença la Triologia de la Costa del Sol. Diumenge Lliga amb el Màlaga, i dimecres anada de Copa amb els andalusos. I que vagin passant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada