dilluns, 14 de gener del 2013

Esportclub: La Triologia de la Costa del Sol. 1era part. L'espectacle dels 18

En la prèvia del Màlaga - Barça, el Madrid va tornar a certificar la seva crisi. Al mateix escenari on l'any passat el Barça va dilapidar la lliga 2011-2012, dissabte els blancs van posar creu i ratlla al Campionat de la Regularitat. Contra Osasuna, a Pamplona, els de Mourinho van estar desapareguts en combat. Osasuna, cuer de la Lliga va perdonar el que no està escrit per guanyar. Al final 0-0 i a 18 del Barça. Poc abans l'Espanyol va sortir del descens en guanyar al Celta. Un partit que va veure des de la llotja de Cornellà el bulgar Martin Petrov, el nou fitxatge blanquiblau, provinent del Bolton de la Segona divisió anglesa.
L'endemà torn pel Barça que va homenatjar a Anna Lizaran, la gran actriu desapereguda, culé fins al moll de l'os, amb un espectacle immens de futbol davant el Màlaga, una escenificació de l'art del futbol. Messi va fer de Lizaran amb un altre recital del millor del món. Va marcar, va assistir, va fer vibrar, va fer babejar. 1-3 i a 18 del Madrid. 55/57 punts possibles, al final de la primera volta. Gran Barça.
Última jornada de la primera volta al futbol i última abans de decidir quins són els 8 equips de la Copa del Rei Vitòria 2013 de bàsquet. La Penya va ser el jutge de la jornada. Si guanyava a l'Obradoiro, privava als gallecs de la Copa, si a més Estudiantes guanyava al Barça. Com va ser així. Després d'una fluixa primera part a Badalona, el Joventut va reaccionar i va vèncer. A Madrid, l'expressió "fer el ridícul"
va viure el seu punt àlgid amb el Barcelona Regal. Havia de perdre de 47 per no anar a la Copa. Semblava impossible oi? Doncs per poc, no passa. Va arribar a caure de 34 punts. Al final només de 22. No hi ha excusa. Ni el fet de jugar dos partits en 36 hores. Després d'un gran partit, al Manresa li va sobrar la pròrroga per guanyar al Caja Laboral. Precisament, avui s'ha sortejat el quadre de la Copa del Rei. Barça - Madrid, Baskonia CAI, València - Estudiantes i Gran Canària - Bilbo
Ha començat el Mundial d'handbol a l'Estat Espanyol, amb Granollers com a una de les seus, i amb la selecció espanyola debutant amb una plàcida victòria davant Algèria.
Tant plàcida com el triomf del Barça al derbi català de la Lliga de divisió d'honor de futbol sala. 5-1 al Marfil Santa Coloma.
I després de la jornada de dissabte i la jornada de descans d'ahir, al Dakar, liderat en motos pel francès David Casteau i en cotxes pel també gal Stephan Peterhansel. Uns cotxes sense Carlos Sáinz a qui el cotxe li va dir prou.
A 18, a la fí de la primera part de la Triologia de la Costa del Sol. Dimecres estrena de la segona part als millors televisors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada